vintage brudekjoler

Vælg den stil af byen Toronto essens, den romantiske kunst fusion af mode og elegance drøm, står den rene åndelighed af den blå sø, som indeholder den behagelige lidenskab overbevist om, at solen, stranden, romantiske vals af en ungdommelig drøm, elegant og yndefuld dans modstå blomstrende, som er det kreative Fox - Toronto melodisk hjertet af verdens førende design verdens kun viser de nyeste ideer i den internationale stil kjole serien.
Smuk og spændende by, antændt passion for folk fascineret i forskellene i verdens mest alsidige og fællesskab, altid kollision mellem romantik og stil strålende. • Zhong Xia Mengli tøjkollektion i Toronto, bærer øverste drømmen om en romantisk by, penetration af den unikke frihed og spiritualitet af det nordamerikanske kontinent for millioner af kvinder smukke og elegante verdens første bevægelige stil.

Ligesom Toronto, verdens-berømte skyline, er Zhong Xia Mengli tøjkollektion perfekte kurven skærer design for kvinder er at vise den yndefulde form og temperament. Gennem kunstneriske skaben af kjolen søm, let og yndefuld adræt forstand, bragte har den provisoriske lovgivende Toronto strækker sig et par miles fra Lake korridor er gratis og nemt, og fremhæver kvindernes elegant, roligt temperament.
Elegant, frisk og fast, som et strejf af de smukke vinde, danse en rolig og behagelig blonde brudekjoler drømme, fordi varm ren indgraveret i sindet, ligesom de elegante lydene flyder romantisk melodi i blomst.
Klæd enestående kunstnerisk originalitet, flere mennesker på tværs af fantasien begrænser uendelige drøm, lige som at gå i Toronto, og overalt vil der altid være uventede romantik og varme. Toronto Zhong Xia Mengli service, håndtering af kunst og mode elementer i taljen, bryst, skuldre, nakke osv., så
Bemærk køb brudekjole
Nu kan mere og mere gift efter 80 nye, ser vi frem til deres brudekjole blive den mest populære stil, bryllup site anbefales, og gav også den mest elegante af de mest blændende mode brudekjole . Men udbredelsen af online shopping, bruden, hvordan man laver online shopping brudekjole? For at lære sammen under det!
Omhyggelig behandling af bryllup billeder viser
Bruden må ikke bare se på brylluppet udstilling i figur film er meget smuk i udvælgelsen vintage brudekjoler af bryllup, bryllup det må være sådan. Nogle virksomheder vil have en direkte stort bryllup catwalk eller reklame billeder for at bedrage kunder, i virkeligheden, er de materialer og fotos et stort hul. Du skal bruge den overordnede grafen sammenligner detaljerne i planen, at observere omhyggeligt.

   Mål den nøjagtige størrelse (specifikt, kan du besøge: Jagten på den brugerdefinerede enkle brudekjoler brudekjole størrelse)
, Mængden af størrelse er særligt vigtigt, fordi det ikke er scene prøve. Forskellige stil behov er ikke den samme størrelse, generelt netto højde, målinger (buste, talje, hofte), sko højere, efter de forskellige stilarter, skulder, øvre bryst under busten, hals, ryg bredde, ryglængde, etc. snesevis af data, kort sagt, jo mere detaljeret bedre, i henhold til de oplysninger, du giver, vil sælger vælge din størrelse.

   Finde deres egen stil, for at forstå sin version af den type
Forstå deres egen krop og ansigt, og vælg derefter bryllup stil. Må ikke blindt kun se modeller iført flot billede synes, det nødvendigvis er egnet.
Den Xiaobian først give nogle eksempler for at hjælpe bruden vælger den stil.
Lille sub-brud: design af høj talje vil forlænge din ratio, og nogle ser høj.
Tynd bruden: pompon sømmen, eller bryllup bryst tredimensional prinsesse brudekjoler dekoration, så du kan plumpe op.
Krop afrundet fylde af bruden: prøv at vælge skæring enkle, flydende linjer af brylluppet, ellers vil alt for meget pynt gøre dig til at se endnu federe.
Også nødt til at forstå denne version af den type bryllup, ikke meget professionelt, så længe du tænke detaljerne i produktionen af flere lignende. For eksempel kan du ønsker efter din egen krop størrelse justeres ved begyndelsen af din søm, justeres op og ned i den oprindelige taljen på det antal centimeter, mere egnet til din krop. Fordi en masse butik for at levere tilpassede og forarbejdning tjenester, kan du ønsker at tilføje en dekoration, et sted eller forlænget hale, som kræver, at du har en vis forståelse af den type og design af den version.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site