strand brudekjole

Furama dyre glamourøse hede romantiske rene karakteristika Valentino mærket. På valg af farver, gerne designer Valentino til at bruge meget rene farver, liv og den lyse rød er farven på hans standard, Valentino bryllup, selvfølgelig, vi sagde i dag, er en meget ren hvid. Kjole er skræddersyet til den kongelige havfrue brudekjoler familie og adelige, samt stjerne, Valentino, brudekjole er meget elegant arbejde, fra hele at gøre mit bedste på hver eneste lille detalje. Valentino er en luksus, luksus livsstil symbol på forfølgelsen af det perfekte berømthed loyale kærlighed.
Kan ses af figuren, klippe Valentino, brudekjole, meget høj profil luksus, fin elegance af brylluppet langaermet brudekjole stof tekstur, Zhuhua meget smukt dekoreret, og hvert bryllup har bløde linjer passer kroppen. Bring det viste brudens sexede, luksuriøse og ren temperament.
I 1996 grundlagde det nygifte par deres egne virksomheder, og udgivet den første bryllup serien, og deres bryllup fokus på håndlavet fint at bevare de smukke bryllup traditioner og at fremme den moderne avantgarde. Brylluppet i udformningen af mange Hollywood-stjerner, samt påskønnelse af adelen og søgte strand brudekjole efter. 2000 begyndte at designe en serie af aften kjole, også modtaget fantastiske anmeldelser.
For nylig, en lidt fedt Bruden spurgte mig spørgsmålet om, hvordan de skal dække op Furu. Furu er mange flere end to fedt piger bryst og arm. Hvis bruden brudekjole i brylluppet dårligt valg, ikke er opmærksomme på at skjule Furu, vil det se bort fra den overordnede form af bruden. Og bruden ved valg af undertøj også Furu nødt til at dække op rolle. Denne artikel vil fortælle dig bruden skjul Furu metode og hvordan man vælger den rigtige brudekjole stil.
Fordi Bra stk bryllup, er det de seneste par år den vigtigste brylluppet type, da bruden er optimistisk Tee stykke bryllup, men samtidig må anses for at dække over de ord Furu opmærksom på valget af brystet overdrevne stoffet Bra stk bryllup, vist i figuren, overdrevne bue udformning blot at sammenføjningen alternativ brudekjole af to arme og bryst tæt pasform, selv Furu heller ikke blive udsat for. En anden Skulder stil brudekjole, men udseendet er relativt retro, men det er absolut i stand til at skjule Furu et bryllup stil. Kom til at tale om valget af brudens undertøj, usynlige undertøj slidt tidligere skrevet, men for at skjule Furu BH stk brudekjole skal vælge tætsiddende tæt modellering undertøj, vil der være gode resultater. Endelig vil jeg minde Furu brud indsamle og udnytte side undertøj vil Furu har den rette mængde af korrektion i den sædvanlige undertøj til at købe. Bruden kan ønske for nogen tid i forvejen for at prøve.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site