sort gallakjole

Han falder for hende.

Han fortalte hende universitetet samme session, andre klassekammerater, freshmen rapporterede den dag, tusindvis af nye studerende at vente i kø for at fuldføre registreringen, han i blå plaid shirt, som det sker på bagsiden af hende, fra den dag, han falder for hende . De sidste fire år, han aldrig turde at udtrykke sin kærlighed til hende, kunne han kun bruge sin tavshed til at udtrykke sin kærlighed til hende med det kammeratskab, bliver hendes bedste ven.

Hun deltog i diskant af koret, er han ledsaget på klaver i skolen, hun talte om flere kærlighed, ville han blive en trofast publikum, hendes studier i udlandet efter endt uddannelse var han i hæren, skrev et forseglet brev til USA til at opmuntre hende, hun vendte hjem for et par år ender med ægteskab, men korte gallakjoler desværre brudgommen ikke var hans.

Hun er ikke til at klage over, at han ikke er god nok, og det er heller ikke kender hende, bare fordi de er alt for bekendt, hun kan ikke forestille sig den dag, hun fortalte ham fra en ven til en kæreste ville være som. Så hun svinge frem og tilbage mellem med ham har været en gråzone af venskab og kærlighed. Hun har altid insisteret på hende med ham mellem bare gode venner, og uvillige til ansigt, men afhængig af hende. Ham, men har altid været lunken på grund af manglende mod, kombineret med personlighed, så glip af hinandens flotte gallakjoler skæbne. Hendes bryllup, han kom til sin tale at ønske hendes lykke. En måned senere, han stille og roligt tabt fem kilo. Siden da, har hun mistet ham nyheden.

Hendes ægteskab var ikke så forestillet lykke. På grund af hendes personlighed kombineret med engagement og stærk, havde hun ikke meget mening at køre hendes ægteskab. Plus hun plejede at hans omhyggelige, tænksom, og ledsaget af sin egen mand behandler hende måde at tale til ham for sammenligning, hun begyndte at mistænke, at den oprindelige hvor fancy nu hendes mand, begyndte hun at føle sig vred mand som en god ven at forstå, at hun bekymrer sig om sin kærlighed til hende, elsker hende.

Et år senere, tog hun initiativ til at anmode om en skilsmisse. Single efter hendes arbejde mere dynamisk på arbejdspladsen mere attraktiv efter flere års bestræbelser, var hun endelig i reklamebranchen for at tjene et stykke af himlen, et sted. Fame efter hun begyndte at føle sig ensomme tomhed i livet, begyndte at savne hende, men hendes mod til at gå tilbage for at se efter ham. Fordi hun ikke vidste, han sidste par år, hvordan de gør. Fordi hun er ikke længere blot den unge foran hende. Fordi hun fik et bryllup invitation sendt til hende.

En weekend en måned før han giftede sig med hende ud at spise middag, blev hun gad vide hvorfor han er ved at gifte sig, stadig tilbyde hende ud at mødes til middag. Det måltid rent faktisk spiser meget glad, han syntes tilbage til sine studerende dage, hun sang sopran spille klaver. De sammenslutninger af studerende, hinandens lærer, deltog i de aktiviteter, ... mange tidligere erindringer flow boosting, vintage anekdoter blev påvist mellem de to dialogen mellem hinanden hukommelse, han fortalte hende lyst til at vende tilbage til den rene simple studerende dage.

"Næste uge, jeg ønsker at blive gift." Han lagde sin kniv og gaffel, og op popper denne sætning.

"Ja, tillykke til dig. Den anden side skal være meget godt, vil lade dig villig til at gifte sig med hende."

"En ting, jeg gerne vil fortælle dig, hans udtryk pludselig alvorlig," en lang, lang tid siden, var der en dreng bare optaget på universitetet registrering dag, han gik i skole panik, se registrering lange rækker af de nye studerende hans hjerte ærgrelse panik, når du er på et tab, der er en meget venlig pige kom hen sort gallakjole til ham, bad ham om ikke at fuldføre registreringen. Han fandt, at pigerne selv med hans kolleger klasse studerende, er jeg meget glad for, at denne pige er virkelig god, en god mand. Han fandt, at piger har et par lyse øjne, grin på de søde små tænder og smilehuller, og fra den dag og frem, falder han for hende.

Han har hidtil ikke ved, hvordan man kan udtrykke sin kærlighed til hende, hun er så ren, så venlig, så klog klogskab, så dejligt, og hans personlighed har altid været lunkne ord dårligt, havde stille ved hendes ledsaget side Hun gjorde hendes bedste ven. For at universitetet fire år senere, var han parat til at fortælle hende Graduation Day: han elskede hende.

Men hun gjorde det dagen før graduering ceremoni af teksten til kysten på telefonen fortalte ham, at hun ønskede at studere i udlandet. Courage pludselig han lige skudt timer uden et spor. Han tænkte ved sig selv, var han på hende udlandet for at studere efter endt uddannelse, han i virkeligheden ikke kan bære at vælge denne gang til sin tilståelse, bad hende om at vente hans to års tid, og så videre og så videre hun færdig med bogen hjem og derefter tale.

Hun rejste til udlandet for at studere sin værnepligt i løbet af de dage er de mest hårde år for ham. Ikke kun fordi han ikke er hendes, men hun kender en taiwansk studerende i USA. Han vidste, at en persons dag er meget ensom, ensom, og hun Pa Jimo, han så meget som muligt hver uge skrev til USA for at hilse på hende, opmuntre hende, for hendes opmuntring, men hendes svarbrev i tillæg til at klage over al den ulejlighed i det amerikanske liv, masser af plads at tale om sin forståelse af, hvordan De Forenede Stater en rød gallakjole studerende fra Taiwan i brevet, hun fortalte ham, at hun var forelsket.

I brevet fortalte hun ham, hvordan godt, at studerende fra Taiwan til hende, hvor meget jeg elsker hende, og det sidste hun skrev til ham, efter hjemkomsten, var hun klar til at blive gift med de studerende fra Taiwan. Han var så sørgeligt, hvordan tingene bliver sådan? Selv om han ikke erklære sig til hende, men han har taget skridt til at tage sig af hende, tage sig af hende, elsker hende, hun har virkelig ikke se hans indsats ved virkelig ikke, at han elskede hende? Fra starten hele hans egen ønsketænkning, selvhævdelse? Da han fik sit bryllup invitation, han hørte sit eget hjerte 'bang' hørt, brudt.

Kærlighed er koldere end døden. Hans sidste modige nok til at deltage i hendes bryllup for at se hendes brudekjole til at se glade og søde kigge, så studerende fra Taiwan, og nu brudgom. Han måtte se hende en go første person, men skarpsynet, hun så hans tilstedeværelse, Mozhao han ønskede hans kontor for at sige et par ord velsignelse. Andre stod på scenen på bruden og gommen sidder under, jeg pludselig følte afstand mellem han og hun blev meget fjernt, fjernt for hende, er ikke længere i freshman registrering, vente i kø foran ham registreret pige. Må ikke huske, hvordan flov han at flygte fra sted, bare vide, at han senere lå i sengen en hel en uge hver måned, tabt fem kilo.

Han besluttede at glemme hende. Ham til at ansøge om orlov uden løn, en mand gemte sig i Tokyo, Japan for at gå i skole. At han mødte en lige Taiwan til Tokyo for at studere piger. Pigen stod op igen for at opmuntre ham i hans mest frustrerede, når pigen til at ledsage ham blid og forsigtig, tage sig af ham, inklusive hans fortid, pigen lad ham genvinde tillid, tro på kærligheden igen, pigen senere er han nu om gift med sin kone. Selv om han elsker sin kone, men hun er stadig en plads i hans hjerte. Han har kun bedt hende ud for at mødes for at fortælle hendes historie, den ene hånd, det være slut med hendes fortid, på den ene side at hans hjerte fra de frigjorte minder fra fortiden. Nu var han endelig i stand til at give slip på sin kærlighed, helhjertet elske sin nygifte kone. "

Silent efter at have hørt historien, kan kun høfligt ønske ham tillykke med endelig fandt sin lykke. Hun fortalte ham at drikke en skål for hinanden, hun hævder, at punkt tingene nødt til at forlade, han tog hende hjem, hun nægtede, at hun vil have ham til at skynde sig hjem for at tilbringe mere tid sammen med sin kone. På vejen hjem, ufrivilligt voldsomt hun råbte op, fuldstændig ignorerer pastaen ud ansigt makeup med taxachaufføren kastede et underligt udseende. Alle hendes stærke selvtillid kollapser i øjeblikket, har hun fået at vide at han er hendes bedste ven sulten, kan intet siges til ham. Hun nogle gange føler, at hendes forhold til ham som i lang tid elsker kærlighed, hinanden med en perfekt forståelse. Faktisk har hendes hjerte ventet på at han en dag ville fortælle hende tre ord: "Jeg elsker dig". Hendes hjerte kan ikke tilgive ham, hvorfor han ikke som andre drenge, tage initiativ til at forfølge hende. Hun har været reserveret til at tænke piger skal vente, drenge til at forfølge, og kan ikke tage initiativ til at forfølge en favorit af drengene.

Ubesvarede, og alle savnede. Skæbnen så at passere hinanden, uanset hvor tilbageholdende uvillig til at acceptere nederlag, det hele var overstået. At give sin udøvelse af hendes egen, vidste hun ikke at lytte til hans tavshed, hun troede ikke mit hjerte, hun har savnet kærlighed en mand i virkeligheden er der mange måder, hun spurgte ham, hvorfor han ikke sige i mit hjerte Han elskede hende, hun er allerede dybt forelsket i ham. Ubesvarede, er det ikke længere er i stand til at se tilbage, kan du ikke gå tilbage og starte. Alt er et resultat af hendes egen, og derefter fortryde hvor trist vrede har været for sent.

Den fjerneste afstand i verden, ikke liv og død, men jeg står foran dig, behøver du ikke vide, at jeg elsker dig.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site