prinsesse brudekjoler

Solrige dage er de gode gamle dage på stedet bryllupsfotografering, tilstrækkelig lys, en fornøjelse at skyde gode billeder af en af de vigtig garanti. Men det er ikke i en solrig dag kan nemt fange gode billeder, der er en masse opmærksomhed til stedet. Nødt til at have tre forbehold:
Stærk sol i den solrige dag, hvor direkte sollys, under stærkt sollys til portrætfotografering er en A line brudekjoler vanskelig ting, så i gang det generelle valg af den relativt lav position af solen, lyset er ikke meget stærk, solen dyppede når optimal lysstyrke og fremragende tilbøjelige til grimme skygger modsætning til det middagstid søn
2 overskyet denne grund, i modsætning til stærkt sollys solrig, overskyet dag er mere passende portrætter vejr, overskyet blødt lys refleksion af lyset af graden af emne endnu bedre, men på en overskyet dag kan hele dagen til at skyde, og ikke udsat for stærk sollys interferens.
3 tåge, selvfølgelig, hvis en tåge, regn eller belysning er meget mørk uklar, og derefter vælge prinsesse brudekjoler en anden dag for at skyde den.
Den type bryllup placering:
Rejser bryllupsfotografering rejse bryllupsfotografering er et sted bryllupsfotografering, location bryllupsfotografering er langt fra hjemmet, væk, har sit fokus vendt til bryllupsfotografering turisme.
En egenskab del af studiet eller udendørs placering bryllupsfotografering til udendørs placering bryllupsfotografering, bryllupsfotografering, med fokus på bryllupsfotografering snarere end turisme.
Placering bryllupsfotografering svært: om det er indendørs bryllupsfotografering eller bryllup enkle brudekjoler placering (placering af bryllup) skydning, dens succes afhænger af fotografen. Vælg en stærk kvalificering af studiet eller studiet fotograf teknologi ikke kan ignoreres, mens niveauet for fotografering er den vigtigste indikator er "professionelle".
Brides i opretholdelsen af brylluppet vil altid støde på den samme forlegenhed, hvis nogen, forurening af fedt, ikke læbestift ikke vide, hvordan man rent, og nogle af renseri gule, sprøde, og nogle nederdel deformation efter foldning indsamling, perler, dekorative blomster falde på nogle områder ... i et andet hjørne af verden, Europa, tradition for bryllup pass efterkommere, at hele familien har en bedstemor bryllup "for børn og børnebørn ved brylluppet bære dem til det vedligeholdte bryllup som ny, at fra den ene generation vintage brudekjoler arve ned, meget betydningsfuld, men kontrasten indenlandske, bryllup og vedligeholdelse af viden er ikke bredt tilgængelige, fandt en stor mængde penge til at købe brylluppet på grund af forkert vedligeholdelse er et problem, det var for sent. vi nødt til at indføre gæster kjole vedligeholdelse af grundlæggende sund fornuft for at undgå unødvendig skade på kunden vedligeholdelse brylluppet misforståelse.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site