lange selskabskjoler

Posturale tips

1, kinderne så vidt muligt var 45 grader eller 65 grader af mikro-side, så ansigtet kommer til at se mindre, er omridset mere indlysende.
2, den sidste er den mest nyttig: ofte foran spejlet at flotte konfirmationskjoler praktisere udgøre den fremstillede film.
Bright rouge og for meget mascara, eyeliner, makeup, skal du ikke bruge, det vil gøre øjet synes at blive mindre.
Kød i ansigtet med den skygge, med en høj lys i T-webstedet. Med skinnende læbestift, men det bedste udvalg, i de bryllupsbilleder, så der synes at se meget delikat.
5, på deres egen måde, så hagen spids, kan være lidt Yang billige konfirmationskjoler munden, vil nogle mennesker flytter ører, dine ører løfte hagen på samme tid vælte ud.
6, hvis det er at tage billeder i brylluppet scene venner og familie, står muligt placering på folkene bag en lille smule af position, sådan "indramning" en kammerat, men dit ansigt vil se mindre ud.
7, den professionelle model har et trick: bagsiden af tungen modstå de maxillære forreste tænderne, munden og nedre ansigt til at se bedre.
8, skærme af kærlighed i hans øjne, at billedet synes fuld af dyb følelse. Du konfirmationskjoler 2012 forestiller dig at være et smil at lytte til elsker at fortælle Zhongchang, ikke de to afhængigt af, hvornår matte øjne.
9, næsen foran end linsen lidt højere position, gør konturerne af ansigtet ser mere smuk, og reducere den nederste del af øjenskygge.
10, vil iført en mørk farve brudekjole, på grund af lav lys eller lyserød T-shirt bringe den fine og bløde, høj lysstyrke ansigt Kong Wuguan shirt vil gøre ansigtstræk visuelle effekter af ekspansion.
11, ansigt og hals er fokus for visuelle effekter, valg af bryllup tøj, lotus blad kraven cardigan stil halsen udsætte kvinder sexet kraveben, er også meget velegnet. Desuden U-formede prinsesse krave klæde halsen og ansigt ser mere slank virkning. Krave, bryst bow shirt, så strækkes og modificeret ansigt effekt.
12, hvis du ikke kender deres bedste side, så lad kameraet manden Biexian problemer, ændre vinklen at skyde en fra en anden vinkel, have en god udseende.
13, er brugen af lys og skygge, distance, eller befalende kropsholdning, kort, en lange selskabskjoler funktion af de bedste til at fremhæve ansigtstræk, eller fordele, og den fremhæver så stor, konkurrerer om den visuelle tyngdepunkt hele billedet.
14 til stramme hagen, ansigt viser elegant kropsholdning, øjnene lidt op fra bunden, vil være endnu mere gnist, øjnene større.
15, kan kameraet lidt fremad, på denne måde, den visuelle af ansigtet vil være mere tredimensional fornemmelse, vil hele ansigtet område være relativt snæver.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site