korte cocktailkjoler

Hvordan man vælger et egnet aften kjole? Mange venner ofte deltage i forskellige lange selskabskjoler banketter, bryllupper og high-end steder, personlige billede samt arbejde, venner og uundgåeligt vil bære kjole og hvidt, men vi vælger, er det nemt uskøn og endog pinligt. Dette fænomen er helt undgås, og nedenfor, lærte kvinder kanal Xiaobian til alle: hvordan du vælger for deres egen kjole?

Kjole teknikker

En sort er aldrig forældet
Klæde mode udhæng, naturligvis, kombinerer det bedste tema farve tøj og mode farver. Hvis der ikke tid til at vælge en unik stil kjole, ville det kun købe den stil kunne ikke være nemmere - den sorte, åben-krave, ærmeløs, enkel og diskret, aldrig forældet. Og derefter fine detaljer korte selskabskjoler i det punkt i øjet. Sarte frynsede broderi sjaler højne den gamle dame stil med læder hjemmesko, kan udtrykkes i sløvhed, pink ruskind steg håndtasker og koral halskæde med en fuld romantisk.
2 tilbehør i afgørelsen af mode
Vi kan ikke altid have det samme ansigt? Dette kræver, at nogle flere detaljer. En fantastisk sjal, mousserende halskæde, et par blændende øreringe, og en slank armbånd, er almindelig tøj til omdannelsen af lille kjole vælger den nemme måde. Tørklæder, hovedbeklædning ... er indførelsen af de avantgardistiske elementer i luftfartsselskabet kan bedst indbegrebet af mode, og skal bruge meget, men også til udøvelse af alternative, ikke følger mængden. Men husk, at når den er slidt, skæres ikke et komplet sæt er tændt, skal du sørge for raffinement. Håndtaske stil skal være komplet, at tage højde for forskellige lejligheder.
Tre tendens vest meget nyttig
Pro til at arbejde, chefen meddele Dem, at natten med ham til at deltage i den billige selskabskjoler vigtige receptionen. Gå hjem og ændre naturligvis ikke, er også midlertidige gaden reparation? En lille vest er den bedste hjælper på dette tidspunkt. Europæiske designere lanceret en dag-nat med dobbelt anvendelse lækker vest. Køb en perler, broderi, flash materiale af vesten til at bære i løbet af dagen i pelsen, udsigten er ikke bemærkelsesværdig, natten tage sin jakke, sexet, luksuriøs atmosfære er umiddelbart synlige. Med hensyn til farve ting, ønsker iøjnefaldende lidt ekstra rødt pulver Krom subtile valgfri sort, grå --- garanteret ikke at lade chef for din kjole rullede med øjnene.
4 er installeret med den mest stand til at vælge den nemme måde
Chui Thai grønt lang vest, eller klædt i Cheongsam --- tilsyneladende tilfældig, men skal være den nye darling part eller receptionen. Installeret med Heat i flere år, uventet viser næring det momentum, så længe med en dejlig, kan man få adgang til er installeret på en række formelle korte cocktailkjoler lejligheder. Kursus, er installeret for at bære tøj med smag, men også afhængige af fortælle. Er installeret med de mest tabu efterligning, alternative måder til at forbedre, især i overensstemmelse med deres eget temperament, er dette det vigtigste.
5 nægtes alle tegneserie
Kjole lejligheder er ikke en fancy kjole part er uegnet til at spille naiv - det er næsten lov. Efter alt, avant-garde og klassisk, helt anderledes ting.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×