korte ballkjoler

Ligesom du, er et afslappet øjeblik, et strejf af sorg over kanten af behersket melankoli, gennem rummet af hver revne, spredningen i hemmelighed hjertet. Heart som en usynlig net reb stramt, og nettet kan jeg ikke slippe vejen for at undslippe, på trods af den triste lydløst ind i hukommelsen symbol. Bare at tænke på dig, savner at skrive på symbolet ætset i gyngen herpå spredt hjerte en lille smule usynlige stramme. Jeg greb fat i din kode.

Ønsker dig, ville de forstå, jeg ikke glip af strandede, øjne forlængelse af det korte ballkjoler fjerne, Misty som ingenting, og du forvandlet til en ensom skygge, ensomhed og lange skygge alene er stadig hans egen mistet sin hukommelse fint, ingen retning, se den ensomme vind filtrede vildnis af fortvivlelse, hjertet, men lad din skygge svulme, Zaibu Dong miss afslappet, og jeg kan ikke finde den anden side.

Tror du øjenbryn tæt Yizhou, vide, at denne gang, jeg bruger mine tanker skåret i et stativ sorg, se gallakjoler på hukommelse og tid til at bære kaos, efterlader mig alene angst, kender ikke udgangspunktet, slutpunktet, men i hvert miss websted, altid se tilbage på fortiden, ser på mit bankende hjerte trist smil, for at se alle dine vejkryds, du ønsker at blive en smerte, en såret brændende, men jeg stadig fortryde forventning hånd kig på hukommelsen ikke kan finde vej for at se deres håbløse vask tror ekstrem.

Vil gerne have dig til at se dine fingre på tastaturet alene hoppe, slå de tanker jeg pisket pleje i hjertet stormer ind gentagne gange op-og nedture og ensomhed af tonerne svævende i luften. Vant til skærmen, der er du kender griner, vil altid være fastsat i mit hjerte. Partition lige pludselig afhængig forsvinden af din skygge, mine tanker i luftcirkulationen, men desværre måtte lade stilheden af teksten taler jeg savner, men du kan se mindre end en meters afstand uden sår tanker fingerspidser til at blive, og jeg ved hvad jeg skal gøre dette uden dine vaner.

Tænker på dig, altid ført tilbage til den sidste bit, fordi du min hukommelse for at have dig til cocktail kjoler

at skrive et koncept af lykke. Bare fordi du kun eksisterer i mine erindringer, jeg har et umotiveret slips ham ned. Dag og nat, fordi jeg ikke kender miss, når en pause en gang hjælpeløs! Bange for, at du gerne vil blive en vane, koncentreret med denne følelse, ved første Tim trist! Måtte glip af depositum med bunden af mit hjerte, kunne bare ikke give en lettet svar. Jeg indså: Jeg kan gøre noget.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site