hårpynt bryllup

blød gaze
General satin ud af alle eller et stort antal af intensiv broderi, er det nødvendigt at kaste en blød gaze. Direkte i den bløde-line overflade broderi.
silke chiffon
En følelse af elegant.
Lace
Vi ved alle, at god fransk blonde. Import af hulmønster er brudehandsker asymmetrisk, lavet symmetrisk. Og god blonder er meget blød, god pasform, og satin, broderet med perler, vil ikke glemme det følgende efterår.
Taft
Taft skinnende psykedelisk super smuk. Ved ikke, når vi ser på romanen "Borte med blæsten" lagde ikke mærke til scallete har en taft nederdel. Taft god aften kjole, silke, tyk og flydende.
Vælg brudekjole op ideer:
Et godt bryllup selvfølgelig alle de stoffer med den bedste overkommelige synspunkt, der ikke er behov. For eksempel, en gaze-baseret bryllup er det ikke nødvendigt at vælge silkesatin, så længe der tynd tykkelse satin kan være, men ville vælge en god dækning på ydersiden af garnet overflade.
Tredje stil
1 prøve. Ikke forkert, for søstrene til at købe aktier eller leje, skal du sørge for at brudeslør prøve, så længe kroppen føles OK, den version, den stil på OK.
2 Bemærk, at punktet skal være på stoffet ovenfor. Materiale omkostningerne er mere vigtigt. For besluttede tilpassede JM, være det første besøg Sørg for at opbevare version af den type, kan stil være en reference. Og mener det alvorligt med deres egne stilarter at vælge stof. Der er intet behov for at vælge den bedste.
3. Forinden at prøve de grundlæggende modeller i fastlæggelsen af den mest egnet til deres brude diadem stil, og derefter screenet igen for tilsætning. Jialei Si, blomster, er det design, og stil ... (grundlæggende modeller omfatter: Bra, seler, pakke ærmer, prinsesse ærmer mv lille nederdel en kjole, prinsesse kjole (bold type), store hale, hale, og så videre.) yderligere tilsætning. Jialei Si, blomster, design spørgsmål og stil.
Om ben nederdele hold
Knogle-og udbenet, disse to cykeltasker fokuseret på en anden stil nederdel.
Retten tyk satin nederdel, rynke nederdel, afsluttende nederdel, dækket af lag af rynkede nederdel er knogler i cykeltasker. Den eneste måde at opnå de ønskede resultater. Når set Wei Voksende en knogle cykeltasker, hale støtte store A pendulet er meget fuld. Virkningen af den ovennævnte krystal afspejler brønden. Benfri holde skørtet må ikke have denne virkning.
Valget af knoglen til at holde skørtet på det væsentlige: brudekjole i sig selv er tyk, helst en god tyk satin, i det mindste den slags mager. Og kjolen i sig selv er en slags sætte et stort træk.
Gode ben cykeltasker: skelettet fleksible og bør ikke blive deformeret skelet indvendigt hårpynt bryllup og udvendigt hvert hold flere lag af garn til at dække skelettet. De mest sofistikerede er garnet bliver udvendige lag af stof. Hvis din satin er meget let blød, så det bedst ikke at vælge en knogle, ville det helt sikkert gerne kage følelse.
Udbenet cykeltasker Ulemper for blødt, er det vanskeligt at sætte en stor støtte for meget fuld i bedste fald op holde det. Markedet for at se det bedste knoglen er 16 lag af garn, men en lidt kraft i den store nederdel ovenfor.
Vælg en brudekjole TIPS,:
Lille swing nederdel inde med eller uden ben. Men skal bruge stoffer lys bløde udbenet. Endelig at minde er også vigtigt at støtte længden af skørtet. Knogle bedst sidste omgang skelet nær jorden, ellers skørtet ikke A-type O-. Udbenede at vokse til et sted væk fra jorden 3 cm.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site