gallakjoler til store kvinder

Aften kjole at bære kjole og under hvilke omstændigheder. Flere og oftere klæde sig i folks liv, og om aftenen kjole nævnt i denne artikel blev kaldt aftenkjole, middag service. Kjolesæt, selvfølgelig bære kjole i om aftenen, så folk for det meste efter 8:00 i festtøj aftenkjole, væk gå. Kjolesæt, med meget specielt om, f.eks. Ms aftenkjole ofte med en kappe, sjaler og andre tøj, matches med smukke handsker og håndtasker Nedenfor, vi taler om en bestemt kort: at bære kjole kjole og under hvilke omstændigheder.

Den traditionelle stil aftenkjole

At kvinder er slanke talje, vægten af en følelse af overdreven nederdel lange festkjoler under hofter, skuldre, bryst, arm fuldt afsløret, og lad præstation plads i en fantastisk smykker. Såsom: lav halsudskæring design, dekorative og stærk sans for design til at fremhæve det elegante, målrettet brug af mosaikker, fine broderier, krave fold, overpyntet blonder, sløjfer, roser, giver det indtryk, at klassiske, ortodoks tøj.
Traditionelle Kjolesæt stoffer
Natten kommunikation for det formål, med henblik på at opfylde natten af luksus og varm atmosfære, valget af multi-merceriserede stoffer, flash satin smukke, ædle materialer. Dens sprøde styling, fuld nederdel type, vælger at bruge blive brugt af taft, satin og andre stoffer til at forme pladen. Blød og delikat korte festkjoler plissering og flyder nederdel, satin, crepe satin og gennemsigtig chiffon og så videre.

Kjolesæt lejligheder
Koncerter og opera
Iført en silkekjole, og ikke være i stand til at bære tøj af bomuld bunt. Ud over overvejelser om kunst atmosfæren, er der en grund til: silke fiber, refleksion af musikken den mest rimelige, lad musikken var mere Zhuyuanyurun.
Venner bryllup
For ugifte personer til at deltage i en vens bryllup er en at stifte bekendtskab med den festkjoler 2012 kjole af samme alder venner
Venner af glimrende mulighed. Arbejdet er monteret på en sådan lejlighed er for stiv og ude af stand til at afspejle den unikke side af din personlighed. Brug aftenkjole kan gøre dig blive den mest flamboyante Peiqia af dagen, kjole uden at sprænge banken på Blue Point Mall
Forretning modtagelse
Denne modtagelse uanset størrelse, hvis ikke specifikt angivet til at bære civilt tøj for at være sikker på at bære kjole og hvidt for at vise din opmærksomhed. Selvfølgelig er hvis du kender i forvejen receptionen temaet ikke store, bare en "diskussioner part, ikke forvirret som en Hollywood stjerne. Lang gallakjoler til store kvinder kjole til knæet nederdel, og måske bedre afspejler din oprigtighed og yngre.
West restaurant, hotel knyttet til
I sådanne tilfælde, mere antallet af vin og atmosfære end de retter giver venstre et mindeværdigt indtryk. I en atmosfære af venlig og have et par stykker, elegant aftenkjole vil forene agent atmosfæren.
Formel middag
Iført kjole til middag, er den respekt og taknemmelighed til værten. , Spiste en stor del af den deri nævnte, råbte sig hæse at opfordre folk til at drikke og berusede personer vil reducere slid high-end kjole. Brug aftenkjole, lave en opførsel af bundlinjen i tankerne.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site