gallakjoler til store kvinder

Oprindelsen af de brudekjole brudekjole billede bryllup lande rundt om i verden siden oldtiden, er der en ceremoni, men historien om bruden havde en brudekjole er mindre end 200 år. Prototype af brudekjole bør nymåne til BC fra 1700 til 1550 f.Kr. antikke Grækenland minoxidil tre generationer korte festkjoler af dynastiske aristokratiske kvinder bar nøgne bryst, ærmer til albuen, bryst, talje med snor og Institut bryst nedenfor under klædt klokkeformet kjole, samlet stramt tøj. Hem trak bruden havde en hvid silkekjole var oprindelig en katolsk ceremoni service. Ancient europæisk land er en teokratisk stat, folk får gift nødt til at gå i kirke for bøn og velsignelse af præsten eller præst, kan betragtes som en formel juridisk ægteskab, ceremonien bruden klædt i hvidt til at udtrykke min oprigtige og rene tjeneste for Gud. Vesten før det 19. århundrede, få Brudekjolen båret af unge piger gift er der ingen ensartet farve festkjoler 2012 specifikationer, indtil 1820 år siden, efterhånden den hvide bliver udbredte brudekjole farve. Dette er på grund af Storbritanniens dronning Victoria ved brylluppet iført en hvid elegant bryllup. Siden da, har den hvide kjole bliver en formel brudekjole, i dag, nogle mennesker ikke forstår oprindelsen af brylluppet, deres opfindsomhed, brudens brudekjole lavet af lyserød eller lyseblå farve til lys. Faktisk, ifølge vestlige toldmyndighederne kan kun gifte sig igen kvinder, kan brudekjoler pink eller himmelblå farve, for at vise forskellen med det første ægteskab.
Bryllup oprindelse 2
16. århundrede Europæiske Royal irske glade for jagt, i en sommer eftermiddag, mødte gallakjoler til store kvinder de kongelige adelige med et haglgevær, rideheste og flokke af beagle jagt lille by i Nordirland, tøjvask i floden Rose

Brudekjole model, så Richard Earl pludselig kærlighed ved første blik, Miss Rose uskyldige og elegante temperament dybt tiltrukket af Miss Rose efterlod en dyb beundring på den smukke opretstående Richard Earl. Jagt på Jarlen at vende tilbage til retten søvn om natten og i tilfælde af feudalsamfund var uacceptabelt, modet til at fremlægge døren ordentligt, husholdningerne ikke at gifte sig med ham at gifte sig med tanken om at Rose blev født i landdistrikterne Den kongelige familie i et ramaskrig, og i modsætning til resolut at forsvare den kongelige afstamning. Earl insisteren, til greven at opgive håbet, den kongelige familie blev fremsat for den ene var næsten umuligt at opnå, jeg håber, Miss Rose for vane natten sy en hvid robe (ikke klædt i hvidt silke gifte sig). anmodning længde i overensstemmelse med en hvid kåbe, fra scenen i Royal irske agentur, kirkens vidne til kirkedøren. Anmodning, mente Richard Earl of foretrukne ægteskab er gallakjoler til unge næsten blevet desillusionerede ..... men Miss Rose er ikke enig, faktisk blev oppe hele natten og beboerne i hele byen, at arbejde sammen, sy ud før daggry et sofistikeret design linjer er meget enkel, men den kongelige storslåede atmosfære af 16 m hvid kåbe, hvid kjole den følgende dag sendt til Royal irske, Royal medlemmer utvivlsomt dybt rørt og meget høje følelsesmæssige imponeret over design koncept, og Irland konge og dronning løfte og afsluttede eventyret om hellige ægteskab ..... Dette er oprindelsen af verdens første bryllup.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×