gallakjoler til store kvinder

I går, min 29 års fødselsdag, igen lidt en mor elsker ufinansierede måltid nagende, og jeg føler mig meget ulykkelig.

Gå på arbejde mandag, ind i firmaet, jeg tvang mig selv, enten de er gift ikke er gift, ris, eller spise. På dette tidspunkt, stille og roligt den modsatte bordet Linda fortalte mig, at nutidens nye direktør tiltrådte, var han en fremragende studerende på Harvard University Business School, kun 32 år gammel, en million om året, diamant bachelor ah! Linda så på med stor interesse i ansigtet, kunne jeg ikke hjælpe, men ondsindede, sagde: ". Sådan en god tilstand er uvillige til at blive gift, måske denne mand grimme eller unormal personlighed", Linda stirrede på mig: "Det siges, at ser næsten svarende til Daniel Wu, du kiggede på ikke savle!

Jeg så meget af hans spyt flow, kæbe næsten faldt ned: Den administrerende direktør var faktisk vinden! Vinden er mit kollegium crush. Jeg læste freshman til hans senior, skrev han de 16 kærlighedsbreve til ham hemmeligt vævet sweater, et notat til hans lærebøger mappe, al den forelskelse pige kan gøre dumme ting, jeg er helt som han gjorde. Min chef, han gør, kan være så ydmygende, mere pinligt er det, efter en 10 års tid, vil se hans ansigt, jeg stadig forvirret rødme, ligesom originalen Sentimental lille pige. Visionen om vinden kommer i kontakt med mig, hoppe, så gled et smil, naturligvis, han stadig huske mig. Jeg rødmer at se til at flytte andre steder.

Den nat, jeg grundigt søvnløshed, jeg desperat ønsker at, år siden jeg var ung, endnu ikke bevæget af vinden, men nu læste han over hundrede pro-Benny, jeg mere fjern håbløs. Gud så uretfærdig, ti år en mand at ramme forårsaget af "diamant bachelor", er kvinden blevet et "nej kvinder".

Den næste dag jeg opsvulmet, for øjnene af de to kæmpepandaer gå på arbejde, tænde for gallakjoler til børn computeren på mit kontor postkasse har nye beskeder, er titlen "vinker en gør, strømmende vand", mit hjerte nærmest sprang ud af halsen, og vind, han kan stadig huske mit navn: Fisk Lee, gik til frokost i dag? Vestlig restaurant i nærheden af virksomheden, vi sad overfor. Vinden nævnte ikke jeg havde alle de pinligheder, siger campus interessant at forhøre sig om den aktuelle situation i fase bekendte, venlige, såsom en fjeder brise blæste. Jeg var meget godt for noget, og holdt en kniv og gaffel faldt til jorden. Vinden kiggede på mig og smilede og sagde: "Forestil dig, at du den måde ikke en lille smule forandret." Jeg Samsam smil, en vis rød ansigt som et stort æble.

Men jeg hurtigt stoppede grine. Virksomheden roligt lanceret en "kvinders krig", du ugift skønhed, herligt klædt, skiftedes til at banke på døren til direktørens kontor. Hvilket antallet af glamourøse Rose sejre den mest betydningsfulde, et par fridage, hun bare vind kogt til at chatte i elevatoren. Jeg er nedtrykte, Linda gav mig den politik, sagde: "Den lille pige nu, alt smart og klog, at slå dem, skal du først starte med stærkere ah" Linda opmuntring, jeg drikker kaffe om vind efter arbejde, han let aftalt.

Om klasser, jeg først kom på café venter på ham. Vinden kom, blev jeg blindsided ham faktisk fulgt af Rose. Vind lo: ". Rose sagde noget arbejde er ikke at forlade emnet, så jeg inviterede hende op" Lytte til Rose rapporten om "arbejde", jeg er utålmodig efter at røre kaffe. Endelig kommer til en ende, venter gallakjoler til unge på hende, da vinden ofte var på sit ur. Rose jokede: ".? Derhjemme skønhed ah" gæt er, jeg kommer fra De Forenede Stater Babes, blonde "Vinden bare holde til at stå op," sen middag tid, hun giver mig ansigt så. ked af, næste uge vendte jeg tilbage til dig! "Jeg gik videre. Og Rose, jeg kan ikke hjælpe, men kiggede på hinanden dumt at leve.

Vinden der er en "Babes," nyheden spredes som en løbeild, "en kvindes krig", og derefter døde ned. Linda utilfredshed, meget patriotisk at sige:?. Hvordan, må Babes bange for ikke blive afskrækket, at give folk et ubestrideligt ansigt "minder mig om vind nævnt omkring hans" Babes "look og rystede på hovedet i frustration. Weekend, vinden er egentlig handler om mig. Mindre byrde, en masse hånd frit, se på hans smukke ansigt, livlige øjne, jeg ønsker at få venner med sådan en kvalitet mand er glad. Vinden ser ud som om dato, vil de brister være på omkring mig, og drikker te og chat.

"11" ferie som afslutning bitre ansigt kom til mig: "Kan du gæst min kæreste?" At hans forældre kom fra tusindvis af miles væk for at se den potentielle svigerdatter. Jeg vil bare spørge "Babes", og pludselig tænkte, måske af frygt for konservative forældre kan ikke acceptere, han turde ikke fortælle det. Jeg var nødt til gallakjoler til store kvinder enig. Oprindeligt ønskede kun at ledsage et måltid om noget, regnede ikke med at afslutte forældre rent faktisk fange mig og hold, denne ferie, min kommende svigerdatter "meget træt af vinden endda en tak ikke sige, virkelig beundre ham. Før vinden af forældrene til at gå tilbage, gav hans mor mig et armbånd mig travlt tilbagegang, vind mor irettesættelse: ". Er deres egen side, hvad slags" Jeg var nødt til at takke for at overtage.

Sige farvel til vind forældre, vil jeg armbånd handed vind hænder: "Det er dine forældre give deres datter en gave, gå tilbage til dine Babes." Vind lamslået et øjeblik: "Åh, hun ikke kan lide dette, eller du tager det "Jeg var vred:". hvordan du kan nedgøre de forældrenes følelser "vind kiggede på mig:"? Silly pige, du ansigt til ansigt med hende, lad hende acceptere det, okay "go go , Hvem er bange! "

Ind af døren, er vinden hedder: "Mimi Loo, kom nu, har gæster!" På dette tidspunkt, ud til en gul festkjoler 2012 perser. Min mund faldt åben i overraskelse, og vinden vil være mit næste Bator tilbage: "Mine Babes er meget smuk, behøver du ikke fantastisk som denne gave for at se om det ikke oplade optagelse?" Jeg gjorde et fjols. armbånd forsigtigt Hvordan-how til at bære håndleddet, kinden, sagde: "voksne med din mor gav mig, at se, hvem ville vove at have revet vind lo, og gik op og ringe mig i sine arme.

Jeg er glad for at besvime. Pludselig kom jeg op med et spørgsmål:? "Hvorfor bevidst, så vi har misforstået det" Not Babes over på tog, min CEO hvordan du holder på at gå "Beauty, er du ikke glad for ham, hvordan vil elske mig?" Wind lidt for mig næse: "Jeg kender alle disse år er yderst beklageligt, hvad der var savnet du mødte dig igen det øjeblik, jeg er fast besluttet på ikke at lade dine fisk, og derefter slippe væk?!." Efter at have lyttet til så sød og varm. Mine øjne kunne ikke lade være fugtig.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site