gallakjoler til børn

Den kjole med kjole med brud og brudgom. Bryllupsdag, det vigtigste helten er bruden og gommen, smukke, ædle, elegante tøj, når udstyret vil gøre dem til at være de smukkeste par, gæster ankom til scenen for at overvære sødme af deres kærlighed. Den kølige solskin for den nette, brudens blide og gallakjoler til unge elegante, vil dette være den mest mindeværdige dag i deres liv, men hvordan man klæder sig af bruden og gommen med god? Dernæst Site Description: eksperterne taler for alle kjole med bruden og gommen kjole med.

Den smukkeste og mest retro

Bride: lækker nederdel

Nu kan alle ønsker en lidt fransk smag, lag nederdel til at vise sin smukke følelse særdeles gallakjoler til børn rummelig bryllup sted, kan gommen vælge den romantiske nostalgi i Hua Liyan hale retro kjole. Hvis din vest er rask nok, at kjole uden et mere dekorativt.

Groom: Retro svalehale

Dette er den mest almindelige og mest kan modificere kroppen af kjolen typer. Egenskaber er sort gallakjole kort foran længe, forgængeren for længde og taljen, og placeret langstrakt, og kan dokumentere slanke ben, og effekten af faldende taljen. I et fremmed land. Den traditionelle slitage efter 6 klokken i aften

The Tuxedo opdelt i to typer: den traditionelle europæiske stil smoking slank, før den kortere var vest-lignende, og derefter øge længe som svale hale, deraf navnet, så farverne er overvejende sort, den anden er også grå og hvid. Japanske smoking stykker kortere og skrå ryg stykker buet ud fra rød gallakjole taljen indsnævret til hoften position. Bær, de fleste sammen med vesten, bælte, følelse storslået og elegant.

Den kjole med kjole med brud og brudgom. Tror ikke, at så længe bruden til at klæde sig ud og kan faktisk, brudgommen en "grøn", men også godt klædt på, fordi det er blandt de vigtigste i dit liv, det mest romantiske dag, lad ikke disse faktorer påvirker stemningen Oh. Endelig vil jeg ønske jer alle lykkeligt gift liv sammen.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site