gallakjoler til børn

Hvidt bryllup er den vigtigste del af den moderne bryllup kultur, hvilket som helst land, ud over at fastholde den brudekjole af deres egne etniske, flere og flere par vælger hvid brudekjole, hvid kjole. Den hvide kjole er blevet den mest typiske repræsentant for den brudekjole, havde kvinderne altid været at få drømmen om en hvid silkekjole. Historien synes at være en lang historie i virkeligheden, men 160 år gammel. Siden romertiden, hvid symboliserer fest, men før det 19. århundrede, kvinder, og der er ingen gallakjoler til børn specifik brudekjole, men bryllupsdag slid føler de smukkeste tøj. Indtil briterne Veria dronning sætte det første en hvid brudekjole, er verdslig kvinde siden omskrevet skæbne for deres bryllup. Forud for dette, har den britiske kongelige iført brudekjole altid været meget stor, en ædelsten krone, kombineret med besat smykker sølv aften kjole, Waipi en pels. Veria dronning i 1840 at opgive den traditionelle luksus kjole, gik klædt i en smuk brokade kjole, matchet med et slør omkring den orange mønster, at skabe en sensation. Fra 1850 til 1900, også er en velhavende hvid et symbol. Siden da, har bruden af den kongelige familie og high society til følge. Til begyndelsen af det tyvende århundrede, er betydningen af hvide renhed, der langt overstiger den Hvid er som regel den foretrukne farve kjole, et symbol på brudens skønhed og hellighed.
Hvid kjole bruden brudekjole valg, men forskellige lande har forskellige sort gallakjole skikke. Traditionel bryllup i mange steder i USA har en særlig anmodning, brudens brudekjole, skal have de gamle og nye, lånt, blåt fire karakteristika. Den såkaldte nye, bruden havde en hvid brudekjole skal være nye. Markerer begyndelsen på et nyt liv, en såkaldt gammel, er det bruden iført hvide gaze skal være gammel. Og mor plejede den gamle garn, som aldrig glemme nåde forældre, og da bruden holder i hånden et hvidt lommetørklæde skal lånes fra sin kæreste der, betyder ikke glemme venskab venner, så vidt det blå Bruden, der draperet båndet er blå, symboliserer brud og loyalitet kærlighed vil aldrig ændre sig.
Skal forsøge at undgå alt for fluffy nederdel, kan skørtet ikke være mindre end rød gallakjole under knæet. Rotator cuff design bør undgå alt for overdrevne; overkroppen kan være flere ændringer i taljen mikro V-lav talje design, med henblik på at øge den slanke forstand.
Tall person - en naturlig bøjle, alle klædedragt kan forsøge, især Baoshen hem var fiskehale bryllup bedre show udseende.
Kroppen er fuld - for lige linje skæring, mere slank slid. Lace blomster skal bruge en tynd flad blonder, valgfri høj krave stil; taljen nederdel design bør forsøge at undgå kompliceret.
Hud og kjole
Hvid Type: vælge farve lyserød kjole, for at undgå for tunge farver rød, sort fløjl, ellers vil det væsentligt misforhold.
Mørk Sund: valg af lyse linjer, med et sundt image og afsted farven. Bør undgå at flotte gallakjoler vælge en lyserød kjole, ellers vil det være en mørk farve til at dække op.
Gullig farve: farven gul mennesker tror, at farven er dårlig, hvorfor så ikke vælge farven på den kjole af den midterste. Medmindre ansigtsform er fair, og bør generelt undgås for at vælge den kjole er for kompliceret.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site