flotte festkjoler

Brude kjole, hvordan du vælger en brudekjole. Den smukkeste af kvindens liv, den mest mindeværdige dag er bryllupsdag, der er en masse kvinder higer efter, kjole, tilbehør, hoved garn disse vigtige elementer er at udgøre den smukke kjole til bruden. Nu spænder udseendet af brudens kjole, og fremkomsten af forskellige mærker, pick mange brude blændet, nedenfor, vil Beautiful Girls blive indført: brudens kjole, hvordan du vælger bruden kjole.

Brudekjolen (brudekjole, brude slør)
Refererer til tøj båret af kvinder, når de blev gift. Kinesisk traditionel brude billige cocktailkjoler kjole er en stor rød kinesisk-stil passer. Byen båret af bruden kjole fra kjole i bruden gift, da Europa og Amerika. Vestlig stil brudekjole med en hvid Stern, et symbol på renhed og hellighed.

Hvordan at vælge bruden kjole
En smuk brudekjole form af en farve til bruden at vise hende uendelig iboende stil i det fantastiske styling af denne retro røde læber, iført en specialdesignet brudekjole bruden, er det ligesom ud af oliemaleri smukke hustruer, og hvert øjeblik svajer ubeskrivelige charme.
1 farve
Vestlige hvid, men traditionel orientalsk kjole festkjoler til unge er mere rød.
To. Stof
(1) satin: tekstur tyk, på grund af forholdet mellem tyngdekraften, så en tung følelse af at give os følelsen er meget reel, konturer, varm følelse, der er egnet til høj, buttet form slid.
(2) Organza: skinnende konceptet var farve, blød og elegant, egnet til en livlig, petite, Princess Bride.

(3) flannel: At sammenligne de konturer er, at give en ædel, mystisk, varm fornemmelse.
(4) Lei Sibu kniplinger: én, fås som enkelt, diskret flotte festkjoler anstændig og flad.
3. Ændringer i kraven
(1) Peach Krave: velegnet til kort hals og ansigt fedt, buttet krop pige.
(2) V-formet krave: Korrekt i halsen er kort, slank pige på linjen.
(3): passende lang hals rund høj krave, tynde piger, plus bredden af den halskæde, der skal ændres.
(4) krave: For fede mennesker, kan smykket ikke være for billige festkjoler luksuriøst, kan slanke halskæde forbedre fylde.
(5) kvadrat krave: anvender til kroppen, ansigtet er det mest standard.
(6) Prinsesse krave: for det ovale ansigt pigen.

Brude kjole, hvordan du vælger en brudekjole. Flere venner af bruden kjole, herunder valg af kjole farve, stof, krave stil, håber, at dette kan medvirke til at flere brude at finde en passende kjole

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site