flotte festkjoler

Ingen penge, elsker at gå meget langt? Virkelig, jeg føler mit hjerte, som om det gnide en generel kan ikke være statisk.

Som om mine øjne pludselig etablere et spejl, og vores projektion af billeder derinde, men det er ikke sandt.

Ofte skal Undervisningsministeriet ikke en sådan person til at være ligesom de fleste mennesker ønsker et par succesfulde, endeløse landskaber og farve i deres liv, de har rigdom og skønhed, deres liv aldrig fodret mangler de kan lide aldrig smertefuld.

Denne sociale rollemodeller, fra tid til anden at minde nogle mennesker i fattigdom og forlegenhed. Hvis de er skammelig, ydmyge og små. Selv elsker, hvis denne periode de ikke fortjener at have det.

Men hvorfor ingen nævnt sjælen? ! Der er såret og forræderi.

En lang tid siden, jeg går stadig på universitetet, mødte en mand, en smuk mand, end jeg var ni, min Prince Charming. Vi har ingen penge. Men vi er meget forelskede, den slags kærlighed, liv er kun muligt én gang. På det tidspunkt, han ofte skriver, sagde til mig senere i vores hjem, vil der korte festkjoler være et lille køleskab, en lille vaskemaskine med tørring poke, et tv, selvfølgelig, lille, den vigtigste har et klaver, jeg spiller for dig. Vi er nødt til ridning og vandreture, se solnedgangen, se solopgangen.

På det tidspunkt, er ridning og vandreture meget billigt, prisen på et klaver, men også tættere på sin værdi. Men min far ikke enig med denne mand vil gifte sin datter, mener han, at hans datter, fremtiden er ubegrænset, og vil være i stand til at lykkes, og denne mand kan kun blive hendes anstødssten. Hun kan ikke elske denne mand.

Måske vi kan holde på, måske det, vil vi have helt anderledes liv.

På det tidspunkt, vi ikke har penge, men vi har kærlighed, drømme og håb.

Nu, måske har en masse af lyst i den unge, og måske nogle mere end vores fantasi. Men lange festkjoler der er ingen følelse af lykke, vi har materialet, men mistede sin betydning. Proces og den skæbne, vi alle er ikke længere vigtigt, synes vi kun interesserer os for succes, eller om det ser ud.

For at så mange penge at gøre? ! Huset er stort, for søvn er bare en kærlighed halvdelen af sengen. Læ, kan stadig lide at bære en linned skjorte klud jakke, lækker faktisk grød saltet æg.

En sådan et liv, du har brug for så mange penge at gøre? !

Måske, folk siger, at det er en penge-drevet samfund er folks ønske om at forfølgelsen af billige festkjoler penge og har penge forfængelighed, så det aldrig vil bevæge sig fremad. De sagde, mænd at erobre verden med henblik på endelig at få den kvinde, kvinde, mens en mand for at få verden.

Dette er en Miao kort! Erobre verden, at miste en af deres foretrukne kvinde at få verden til at miste en af deres foretrukne mand. Vellykket, ser vellykket, men også helt tabt. Det er fuld af bitre og smertefulde resultater, ville du?

Jeg kan lide folk stille og roligt se livet i øjnene for alt, ikke på grund af andres handlinger for at miste deres egne tanker om fremtiden. Ønsket er at der er nogen grænse for det sorte hul, og vi må ikke lade det rippet vores hjerter, fordi vores hjerter har et hul, så kold luft vil skamløst, hvor round-trip tur flotte festkjoler gennem, lad os levetid tabt varme, ensom og kulde.

Tro på kærlighed. Nogle gange kan vi virkelig ikke stole på hinanden årsager, ser det ud til, at verden er dømt til hver dag at gøre grin med sjælens rige og tegnebog-generte mennesker. General dette er ærlige, og bør respekteres. Jeg tror ikke, de ønsker at se, den såkaldte fattigdom set i andres øjne, opgive den oprindelige med vilje til at ændre og slid, og endelig selv begyndte at tvivle på formålet med livet, virkelig dette er tilfældet, er den største tragedie.

Verden er der mange små byer, hvor de varme, rolige mennesker og elske livet, ikke behøver en masse penge, men, men har uendelig kærlighed.

Måske, i vores moderne samfund, kan du roligt fred med omkring de rige og dyre, ubegrænset omtale stolte af, og kan være meget svært, oftere end du måske betyder det svært. Faktisk er livet fuld af penge i forhold til almindeligt fattige, der ikke eksisterer en ægte følelse af manglende og fattige, alle eksisterer i lyset af folks hjerter, det er dette lys, så vi mere og mere visdom.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site