festkjoler til unge

Begyndte at stige i næsten to år, før hele konceptet et mere konservativt, at brylluppet skal være to personer til at skyde et bryllup fotografier "var forkert. Nu, i studiet, studiet skudt enkelt bryllup offentlige 25-årige enlige kvinder. Årsager til den stigende
Single bryllup er i de seneste to år begyndte at stige, alle mere konservativ koncept, at brylluppet skal være to personer til at skyde et bryllup fotografier "var forkert".
Et industrien mener, at brylluppet fotostudie, fotografering studie er stigende år for festkjoler til unge år, branchen er stadig mere konkurrencepræget, også indirekte bidrage til årsagerne til stigningen i "single-person bryllup," I fortiden, nogle studie photo shoot fast besluttet på ikke at give bryllup, og nu med henblik på at tiltrække kunder. "
Skyd hovedpersonen
I studiet, skød studiet en enkelt bryllup folk, hovedsageligt 25-årige enlige kvinder. 10 til personlig fotooptagelse, vil omkring 2 vælger at klæde sig "i valg af tøj. Xiamen Et fotografering studie personalepleje. En anden fotografering studiet for at skyde enkelte billeder af kvinder, vil 1/3 vælger bryllup.
Foto priser
Film fastsættes med foto af bryllup, prisen på 700 yuan -1500 yuan. Nogle af de større flotte festkjoler studiet bliver bedt om at vælge hundred yuan mere end 89 personlige album, vil prisen giver et bryllup, og nogle studie pris "tærskel" er relativt lav, på omkring 500 yuan, men at give et bryllup, af plus 200 yuan.
Bryllup vælge
Filmen "bryllup" af enlige kvinder, og flere valgmuligheder for den nederdel kortere, mere billige festkjoler livlig stil brudekjoler, nederdel længere værdig stil i hvid, skal du vælge de relativt få mennesker.
Sociale reaktioner
De ansatte i et fotostudie, enkelt bryllup "Selv om stigningen, men for de fleste mennesker, især nogle af de mere modne kvinder, bryllupsbilleder er en meget hellig ting, der ikke er piger sammenligning insistere på, at brylluppet skal være sammen med sin elskede film.
Bryllup kun en helt, se føle øde dig? Er det ikke trist, jeg føler mig smuk ". Offentlig Miss lange festkjoler Yuan sidste måned tog også et personligt foto iført en brudekjole, sagde Frøken Yuan hun skyde gode billeder viste, familie og venner for at se, "vi alle ikke føler sig forkert".
Forslag
For kvinder, der ønsker at skyde en enkelt bryllup, til at overveje de følelser de forældre, hvis de ældre ikke kan lide dem for tidligt at sætte på 'brudekjole', undgå at vælge bryllup.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×