farvet brudekjole

Bryllup

Ceremonial kjole, sagde efter ægteskabet af det 19. århundrede, havde Dronning Victoria en hvid kjole, hvid kjole er blevet det første valg af ægteskabet bruden ægteskab bør kun vælge en brudekjole til at udtrykke det unikke i kærlighed og ægteskab. Hvid kjole blev delt asiatiske hud er mere kedelig, hvid, elfenben, fløde, champagne, zoome ud til det modsatte, kan fordelene ved huden som hvid eller champagne.
Bryllup kan opdeles i skik og udlejning, brugerdefinerede refererer til brudens figur og stil krav, især for bryllup til bruden design, prisen er dyrere, men kan være en unik stil, leaser nødvendigt at tilbagebetale efter endt brylluppet, brylluppet nuværende lejede bryllup og tilpasses i henhold til deres præferencer, kan stadig vælge stof og stilarter, mange bryllup virksomheder brudekjole i en leasingkontrakt er i overensstemmelse med afsnit et lån, andet lån til at udvikle lejemålet pris, og derfor mere hensigtsmæssigt også at ødelægge ægteskabet opbevares efter urolighederne i brylluppet, er i øjeblikket genstand for mange tilflyttere velkommen.

Farve kjole

Color kjole efter vielsen, bruden i et bryllup reception eller fest tøj, i henhold til de særlige brudekjoler til store piger

kendetegn ved hele brudekjole flere gange på brylluppet, bruden for at vise deres mangesidede personlighed, der søger større ændringer i den stil kjole såsom en farve kjole Hvis du vælger at fiske-hale for at vise deres damer stil to kjole vil vælge en dejlig prinsesse-stil kjole, vil der være et større spring i farve. Men der er også en del af bruden vil vælge den stil tæt på kjole fandt dybde til den personlighed og temperament, også prisværdigt filosofi.

 Rekyl undertøj

Uanset om du bærer et bryllup er brylluppet af konservative eller mode, vil de stramme brystet, fremhæve dine kurver. Undertøj modeller på markedet til svimlende funktion er mere komplet, kan de være med bruden med en anden kjole. eller når kroppen skal gøre modifikation kan have et andet valg. strop korset for BH-stil bryllup, diamant reduktion af kompression til maven, udformningen af overkroppen tæt, understreger effekten af abdominal fedt mobile standarder Den mindre type kroppen korset egnet krave, konservativ kjole, men iført en meget betydelig effekt.

 Veil

Vielsen, bruden normalt bære slør ved ceremonien, gensidig udveksling af ringe, vil brudekjole gravid gommen være i stand til forsigtigt åbnede slør, kysse bruden. Veil er et lille bryllup rekvisitter, men også tilføje til den vidunderlige mysterium af bruden tilbehør længden af slør og bryllup et tæt forhold, generelt iført lange hale brudekjole med langt slør, bryllup på en lille hale med en kort slør bryllup hale længde og forholdet mellem længden af sløret ikke kræver en masse brude gerne lange langt slør for at tilføje et bryllup romantiske og hellige er værd at erindre, at ikke blot sløret som tilbehør, det er en del af brylluppet, sædvane eller overvejelse og bryllup sædvane eller leje, Dette bryllup detaljerede funktioner såsom dekoreret med blonder eller udvirket, at opnå en perfekt harmonisering effekt.

 Kinesisk kjole

Kinesisk kjole Cheongsam, forbedret Cheongsam er tæt på knæ nederdel i stil, vi taler om farvet brudekjole

kinesisk kjole bør betragtes som en slags farvet kjole, men i stil med de karakteristika kinesisk tøj, såsom stand-up krave, plade spænde, høje slidser. resten afspejlede mere kjole sans for design. flere brude er villige til at klæde sig i en kinesisk kjole, er ikke bare villig, men også på dannelsen af Xu.

 Brudepiger, groomsmen jakkesæt

Limelight af brudepige i brylluppet, kan ikke blive overskygget af dagen hovedperson i bruden, men er også et bryllup på et landskab, så valget af brudepige kjoler til at være elegant og generøs. Vælg de brudepige kjoler bør først lytte til synspunkter fra de brudepiger, hendes præferencer, og sammen med hendes køb.
Style: at være brudepige kjole og hendes brudekjole i stil bør være ens, hvis bruden anderledes brudekjole ved brylluppet til at bære en formel kjole med en lang hale, derefter brudepiger til at bære en lodret mod jorden lange kjole, og med passende hovedbeklædning og handsker.

Farve: pink er det bedste valg af brudepige kjoler, groomsmen jakkesæt jakkesæt, sort og grå er den sikreste farve.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site