brudetasker


Brudesko
Brylluppet nærmer sig, hvordan du kan vælge din favorit, og du passer brylluppet? Vi kommer til en kort udvalg af flere vigtige aspekter af brylluppet for at være opmærksom på føreren for at sikre, at den smukke brud vil tage dig tilfreds med brylluppet.
Første, den version
Hvid brudekjole bør vinde den ædle, om det er en dejlig type, elegant type, skal simpel form vinde i den ædle forstand.
1. Xiongxing den
General bryllup - draperinger, brystet form med de P-type stykker, skåret ud. Nogle brudekjoler tage hensyn til størrelsen af vores Oriental plus brystet pasta. Nøglen er ikke at se, at det ikke har brystet pasta, nøglen er at se den øverste del af P-type er ikke fuld, ikke er tom, skildpadden ind i rummet. Nogle undersøgelser vil fiske knoglestøtte til dette sted, men dette er ubrugelig, fordi mellem de to fisk knoglen ikke kan være konkav. Også Bra, derefter er opmærksomme på at passe og brystet, Furu JM at overveje ville til brystet, som indkomst.
2 talje version af den type,
Denne del er meget vigtigt. Nogle gange se, JM spurgte, om en BH brudekjole til følge, hvordan brudeundertøj du gør? Faktisk. Valget af denne stil bryllup taljen indkomst, hvor særligt vigtigt Talje, hvis den er helt passer, kan stoffet af brystet være meget op, tøj, hvordan vil ikke gå under ud. Type version af taljen bør også overveje disse punkter. En kort talje, lang talje. Menneskelig taljen type er lang, og til at overveje ændring af den korte taljen, kort talje-til at overveje den V-formede udskæringer modifikation.
3. Skirt
Generelt, opdelt i fiskehale nederdel, lille rynke, palads-lignende hale af disse. Denbrudebuket

 

nederdel er god eller dårlig bruden er forholdet. Fishtail brudekjole, hofter og nederdel valgus del af linjerne er meget vigtigt, og håndteres godt, vil gøre bruden ser meget høje.
Sekund, stoffet
På markedet i øjeblikket står over for noget stof satin, organza, chiffon og silke, ægte silke, blonder og så videre.
Satin
God satin skal være meget tungt. Grev er høj, føles meget blødt og brudesko meget tynd. Sommetider JMS knogle støtte gruppen vil blive udsat for kanten af spor fjollede, i virkeligheden er problemet ikke støtte gruppen selv, problemet i satin selv. Satin tynd tekstur, vil det se ud som indersiden udskrives.
Satin glans er også meget vigtigt. Nice-satin glans er blød, ikke hårde, som mælk. Ikke meget god satin, meget blød, skinnende blænding, ingen knogler. End silke brokade overfladeglans udseende af blødt, perle glans, rå silke, meget knogler. Sammenlignet med de franske satinglans gennemsigtige, mere smuk følelse.
Market ansigt satin. Denne tyk satin bryllup at gøre op og ned 1k pris. Fordelen er, at omkostningerne kan have tekstur, den ulempe er, at alt for hårdt, skinnende dårlig.
Chiffon
Seneste det rynkede brylluppet populære chiffon flouncing relativt hyppigt. Der brudetasker er to typer af kemiske fiber, en silke. Selvfølgelig er det sidstnævnte virkning, bedre tekstur. Højere pris end den sidstnævnte at være meget dyrere. Generelt dette garn til dekoration, anbefales det at du vælger silke.
organza
Omfatter generelt en uklar følelse af satin udenfor. Udvalgte væsentlige i sandet er blødt, helt klart. Men har ikke en blændende glans.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×