brudepikekjoler barn

En mand sidder på halvøen, kaffe, venter på ankomsten af en ven. I dag er meget solrig, varm, men ikke overdrevet. Jeg valgte et sted tæt ved vinduet, fordi dette sted er den roligste og mest egnet til at lytte til. Venner, uskadt, klare øjne, men med en smule vemod. Faktisk nok jeg kender en ven om mig til formålet: han slog op med hende.

Jeg er lige til det punkt, han gik lige til temaet. "Hvordan du kan lide?", Men også hvordan man kan adskille. "" Indsats, og måske ville være en pause. "" Usandsynlig, vi er meget trætte. Desuden havde hun ikke lyst til at se mig. "Jeg tavse, ved ikke Zaiquan ham hvad. Jeg tror, at når en kvinde ikke ønsker at se en mand, måske er i deres hjerte til denne mand dømt til "døden".

Før du ser ham, har jeg fået hendes telefon. Hun er en søster kollegium til brudepikekjoler billig at sove i min køje, og han er min bedste kammerat. Deres kombination af vores venner har været mest stolt af de resultater, og de skilles, vi aldrig forventer slutning. Han elskede hende, det er en velkendt hemmelighed. En gruppe af venner sammen, de lade os misunde er "latterliggørelse" de fleste objekter. Vi siger ofte: "han med hende, da moderen på grundlag af både Dangdie, kun lejlighedsvis cameo kæreste." Han har ikke noget imod at nyde det, som også er efter identitet.

Hun elskede ham meget, dette punkt, ingen er i tvivl. Vi siger, at hun er ligesom hans skygge, altid ved hans side, uadskillelige. Hun sagde: "Jeg ønsker, at han kan findes når som helst jeg har brug for min tid," vi har "jaloux" sagde til dem:! Afstand til producere "Og de fortæller den samme historie til at gendrive:" Vi gør ikke, den afstand, har USA gået "i" hendes "telefon, var hun meget rolig fortalte mig:" Hvis kærlighed er så træt, ville jeg hellere give op "Jeg spurgte den forreste del af den samme ro:". Hvorfor? "en cigaret, jeg indså, hvad han troede, han hurtigt cigaret skoddet ud, tilbage i cigaretten.

"Hun kan ikke lide mig rygning, især på offentlige steder. Så jeg ryger ikke, så længe hun glad for, at hun ikke kunne lide at spille online spil, sagde, at ville Wanwusangzhi, kan jeg ikke kæmpe, fordi hun sagde også. hun ikke lade mig gøre ting, jeg ikke insisterer, fordi jeg synes hun er godt for mig, jeg respekterer hende. Måske hun har været vant til på denne måde, om mit liv, følte hun den eneste måde til fuldt ud at forklare hende status i mit sind. "" Så du bliver træt af det? ønsker at slippe af med? "spurgte jeg ham. "Men hvordan, og i givet fald, til at forlade hende, jeg føler lindring snarere end forfærdelse."

Set foran venner, tyndt ansigt, hvordan kunne ikke finde haft dem en glad udtryk. Husk sidste gang jeg så korte brudepikekjoler dem for et år siden, for at fejre drengen ind i en japansk virksomhed. Jeg spøgte med ham: "Jeg har hørt, at japanske virksomheder er meget barske, er der ingen tid til at tage sig af din 'baby' hvordan man gør" Han så på hende, de to smilede lykkeligt grim skælde mig: "mindre så splid!

Lige siden jeg gik til det japanske selskab, som på den fulde akkord, igen og igen at arbejde. Hendes eksamen gik til de nationale myndigheder, der arbejder tryk og densitet er umådeligt. For at være ærlig, en pige at finde denne slags arbejde er virkelig glad for, selv om månedsløn er kun halvdelen af min 9-5 livet, mindst 10 dage ferie i hjemlandet, er dem af os, "Udenlandske vandrende arbejdstagere" kan ikke forestille den. Den misundelse af mange mennesker i vores liv, at både penge, en meget hyggelig, næsten et perfekt match.

Japansk-finansierede virksomheder, tidspunktet for vores arbejde er ikke en lovfæstet otte timer, men ifølge deres eget arbejde for at færdiggøre sagen kan være, derfor overtid var hverdagskost. I første omgang, men hun klager jeg har ikke tid til at ledsage hende, men så klage over eskalerende at mistanken. Tid, jeg arbejder overtid til at tage hjem allerede langt ud på natten lidt. Døren, jeg så hende sidde op i sengen, jeg spurgte hende, hvorfor hun sov, hendes kyniske og siger, at de ønsker at vente på mig at gå hjem og lugte til kroppen er der ingen parfume. Kun når hun var sjov, klæde til at tage et bad, kan findes hende på sengen vende mine lommer, men efter vask. Jeg var vred, men sagde ingenting.

Den nat, kunne vi ikke sove. Jeg tænkte, hvorfor hun ikke vil stole på mig? Hun kan tænke, hvorfor er jeg sådan en mening om hendes mistanke. Vågn op den næste dag, hun har at gå på arbejde, puden er et brev hun forlod mig. Hun sagde, at hun har været en lang tid til at føle min pleje af hendes slags, endsige der også er tre arbejdspladser. Jeg følte mig lidt skyldig, men hjælpeløs. Livet tvang mig til at skulle kæmpe, havde overtræk livagtig leve. Jeg kan ikke lide dem ubekymrede studerende campus, romantisk, men ikke på anden verdslig luft. Jeg kan gøre, bare for at tjene en vis kapital, mens du er ung, lad hende leve et bedre liv.

Hun begyndte at holde overarbejdstimer at ringe til min enhed, til tider en dag spille på syv eller otte. Senere, mine kolleger, når jeg passerer telefon sjov tilføjede: "Din kone Chagang tid, min sidste strå, tonen er meget svært at fortælle hende:" Jeg i enheden, kan du være sikker på, at det? "

Det er første gang, jeg bliver vred på hende, før jeg slet ikke højlydt talt til hende. Hun var vred, jeg er lange brudepikekjoler også meget selvbebrejdelser. Jeg undskylder til hende, på én betingelse: Hun fortalte mig senere, min mobiltelefon til enhver tid lade sin kontrol, er ikke tilladt at slette telefonen rekord. Jeg lover, jeg tror, hvis det kan lette hendes mistanke, og at konsolidere vores følelser, er jeg villig til at gøre det.

Jeg har mine tvivl, så husk kollegiet, hver aften "ligger på" Hun vil gas sprog indførelse uddannelse anden værelseskammerat, hvordan man håndterer de følelser af de mest klassiske ene er: fuldt ud at tro, at hendes kæreste er tro på dig selv. En pige så smart, hvordan vil "ned" til det punkt af undersøgelsen kæreste telefonen? Bagslag. Denne latterlige aftale, fra den første dag træder i kraft, begyndte en trin for trin "dræbe" vores følelser.

Hun vil, fordi hun ikke vidste telefonen spurgte jeg igen og igen, også på grund af nogle joke tekstbeskeder og tvang mig til at forklare. Langsomt, jeg var træt, ikke længere svare på hendes dumme spørgsmål. Hun er træt, for doven til at skændes, og jeg spurgte dem, der ikke besvarer svaret. Vi føler, der tilsammen ikke glade for, er det bedre at adskille cool.

Nævner disse nu, jeg stadig tænker på den lykkelige tid, hvor vi uadskillelige, men ledsageren var hendes skeptisk brudepikekjoler barn øje, og efter et skænderi, træt vi udtryk. Jeg stadig elsker hende, så du skal ikke ønsker at miste hende, jeg tror hun var så enkel, varm og en lille pige, alt er fordi hun elsker mig, jeg ønsker at få hende tilbage, re-off tilbage at stole på hinanden glip liv, men hun nægtede.

Jeg tror, hvad han siger er sandt, men jeg forstår også hendes vanskeligheder, hun er ikke på grund af afviste elsker ikke. Hun gav mig i telefonen, sagde hun: "Jeg kan ikke klare ham, kan ikke leve op til deres egen, og så ved jeg ikke, hvorfor de ville være dumt nok til at gå til mistanke om en sådan kærlighed mit folk, jeg hader, hvad de har de dumme praksis. grundløse mistanker fik ham til at ville slippe mig, hvilket fik mig til at føle sig træt og jeg ikke vil have ham til at blive for evigt i erindringen hos "hysteri" skænderi, så jeg kan kun vælge at forlade. "

Jeg har altid troet, så længe der er kærlighed, er der intet galt. Ser man på forsiden af et tab, tænker stadig elsker han har valgt at forlade hende, tror jeg, måske elsker og har brug for plads, du har brug for ilt for at opnå de mest basale overlevelse.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site