brudepikekjoler 2012

Han havde aldrig elsket hende. Aldrig. Men stadig gift med hende, fordi at opholde sig i de store byer, ikke at vende tilbage til den rustikke byen, at jorden, og hendes far er en stor by embedsmænd, til egne formål, giftede han er ikke smukt eller glimrende .

Hun elsker ham, men mere end noget andet. Ikke på grund af udseende, hans Pan En fremragende grund vidende, fordi han var stolt udseende, selv hans tykke sorte hår og udseendet af hans panderynken, at kende deres egen gode nok til ham, alle ledet af ham, og selv Han og gamle flamme dvælende. Hvad han gjorde, var trist, men hun var altid tilbageholdende med at gå at sige det.

Han var altid koldt, en kold, ikke som mænd i bryllupsrejse, og hun forsøger altid at sende sin kærlighed lidenskab opkald, et resultat, selvfølgelig, altid uden held, som om de mere indsats, jo mere forgæves.

Efter at hvedebrødsdagene er intet at frygte, selv foran ham og andre kvinder flirter, og brudetilbehør ikke en kvinde. Hendes skrig og råb bag hans ryg, i ansigtet han stadig smile, vendte han det blinde øje, der stadig som en outsider.

Over et år, indgav hun for skilsmisse. En sådan et ægteskab, som døde-formede walking kød er intet mere end et spild af ungdom, han er også uretfærdigt, selvom hun elskede ham så hårdt at bryde væk. Elsker det for bitter, så bedre ikke elsker det.

Men han ville ikke tillade det. Han vidste, at for at miste hende, at han vil miste alt, hun er stadig hans rekvisitter, er der ingen Curtain Call før, ikke at gøre hende exit.

Hun var i også lovet ham, men hans dag end tynde. Studerende er misundelse af hende at finde en god mand, der også var brudepikekjoler anstændig, også arrangeret i de vitale ministerier, vil helt sikkert fantastisk. Kun hun kender. Egen lidelse, kan ikke siges, at han ville blive færdig, og hun er så elsker ham, elsker ham, det vil sige at bære al sin tilgivelse og at tilgive hans forræderi og utroskab.

Hun endelig står en dag svært at tilsyneladende en dag, forældrene rent faktisk troede, hun var gravid, at undersøge, faktisk fremskreden leverkræft. Hun er meget rolig, og forsigtigt smilede og sagde, en digter sagde engang, at Shengruxiahua lyse, rolige skønhed af død som efterårsblade, jeg virkelig gøre noget er ikke rigtigt.

Hun endelig dør, den foreløbige gå, før han bøjede sig ned over hendes bryst og spurgte hende, hvad brudepikekjoler 2012 ønsker? Sagde stille, lukkede øjne, hvis der er et efterliv, vil jeg gerne skønheden af blomsten, selv hvis du elsker en dag. Hun lukkede øjnene, og så ikke vågne op, øjnene, men falder Tears drop.

Han brast i gråd. Det øjeblik, han fandt ud af, hvordan negativt dette tåbelige kvinde.

Organiser hendes ejendele, han så hendes dagbog. Det viste sig, at hver gang han og kvinden nåde, at hun var helt klar, lidt over tårerne. En dag skrev hun: Jeg var bestemt til at være en hjerteskærende fisk, og han er min eneste vand, men nægtede at give, så er jeg kun én person på kysten og langsomt vente, død. Hun havde kendt datoerne for døden næsten. Kærlighed er død, ikke sjovt at fisk kan leve længere. Han opdagede, at det oprindelige udseende af, hvordan helt almindelige pige kan have sådan Rouchang knude, elsker hjertesorg og totalt ignorere sådan et kærligt hjerte, og selv lod hende på bredden, døde.

Fra sin kones død, var han en reel forståelse af kærlighed, fandt han disse ord i sin dagbog, så han virkelig forelsket i hende.

Glem ikke den sande betydning af kærlighed interesser.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site