brudekjoler

Den lille kjole er en lille nederdel er en grundlæggende stil, let, komfortabelt, behageligt, på grund af de forskellige perioder med mode og de lokale skikke, forandring er længden af lille kjole egnet til beklædning i mange ceremonielle lejligheder, såsom modtagelse banket, fødselsdagsfest, business forhandlinger, aftaler, ferie, fritid, bryllupper. Dagens kjole, med en let, komfortabel, komfortabelt, velegnet til beklædning i mange ceremonielle lejligheder, aften kjoler med high-end beklædning samt skræddersyede brudekjoler cut design, skønhed kvindelige kurver vist mest levende.
Den historiske baggrund for den lille kjole. Den lille kjole bare syntes, er iført en brudekjoler oslo nederdel på vin Cocktails i 1920'erne, da det er en populær dag brug af tøj, med lange, løse nederdel monteret ædelsten farve lige til knæet. Og kombineret med den kjole hætte, handsker og ledsaget af en lille håndtaske. 1926, Gabrielle Chanel (Gabrielle CoCo · Chanel,) i det amerikanske modemagasin VOGUE udgivet en kortfattet billede af opretstående mere eller mindre sorte kjole, denne kjole er kun en lille mængde diagonal som dekoration, modemagasinet Vogue kaldet Chanel "Ford Model T bil", kommenterede, at denne lille sorte kjole egnet til alle sociale klasser af kvinder, og forudsagde, at prototypen af denne kjole vil blive afgørende for alle kvinder tøj. Indtil slutningen af 1920'erne, er den lille kjole stadig et design inspireret af dagen service, men er begyndt at komme ind i løbet af sin udvikling.
Til årti i 1930'erne og 1940'erne i løbet af dagen til at bære en lille kjole. Denne lille kjole er primært sort nuance, silke og satin er det mest almindelige stof, længde kun til knæet position. Stigningen i den lille sorte kjole skyldes primært to årsager. Den første er den lille sorte kjole til kontoret tøj synes enkel og streng, feste natten, slid ser stilfuld og elegant. Den lille sorte kjole er normalt udført med kemofibre knapper og tilbehør til beklædningsgenstande (som broche, pailletter), prikkede og fremkomsten af aftenens aktiviteter (dans, receptioner osv.). Desuden er begrænset til sort-hvid fotografering, kvindelige stjerner er normalt i filmen iført en sort kjole, for at undgå farve forvridninger af kjole i filmen billeddannelse. Den lille kjole hurtigt blev de tegn på kvinders frihed til bevægelse og fysisk og mental frihed, giver en følelse af ubekymrede, er det ikke den gallakjoler som forfølgelsen af elegante visuelle effekter.
Efter Anden Verdenskrig, har selskabskjoler et kæmpe skift, og tak fra fremmede lande tilbage til brudekjoler 2012 deres egne soldater til tøj stilarter andre etniske grupper og fremmed stof i vestlige samfund. Modellen er blevet mere åben, jo kortere længde kjole, krave bliver mindre stram og fremtrædende skikkelse, men aflyst sine ærmer. Efterkrigstidens kjole mere reflekterende pailletter og skinnende broderi bliver mere overbevisende og fascinerende, mere tøj og skinnende jo bedre. I slutningen af 1940'erne, er Christian Dior (ChristianDior) en "kjole" ordet til at beskrive kjole tendens. Lidt pompøse hat, albue længde handsker med flash toner er generelt lille kæde taske til tilbehør og sko tasker tøj farve kontrast til at deltage i cocktailparty, kvinder kjole, er denne tradition blevet udvidet til 60 æra. Til 1950'erne storhedstid den lille kjole, der er lille kjole design undergået en kolossal forandring.
Fandt sted i enorme ændringer i 1960'erne end 1950'erne kjole, farverne bliver forholdsvis bleg, pasteller, sølv og guld alternativ til sort som de vigtigste farver kjole, den relative reduktion af dekorationer på kjolen, nederdel indsnævring . Den unge pige lille kjole båret af disco tøj erstattet. Den cocktail part er blevet umoderne, om natten for det meste blive hjemme. Derfor, i slutningen af 1960'erne, hjemmelavet afslappet alternativ til fancy aften kjoler, men udformningen af lille kjole eller holde op med tendensen på det tidspunkt.
I 1970'erne blæste afslappet, selskabskjoler erstattet af løse jumpsuits og bukser. Den afslappede stil efter 1980'erne, den kjole igen for offentligheden favorit, sædvanligvis af silke som et stof og med blonder modifikation. 1990'erne, aften kjoler genopblussen af det fashionable følge, at størstedelen af Hollywood heltinde gerne vises på den røde løber iført en lille kjole. Siden da begyndte forskellige mærker af modedesigneren at re-lancering er blevet ignoreret i to årtier Dress.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site