brudejakke

Brudepige kjole stil og farve. Løft brylluppet, Ud over at bekymre bruden kjole, er brudepige kjole særlig vigtig. Nu om vestlig bryllup eller kinesisk bryllup, vælger, vil én eller flere brudepiger til at ledsage bruden, brudepige kjole i henhold til brudens kjole med. Dernæst stedet taler for alle: brudepige kjole stil og farve.

Valget af stil
1, med henblik på at undgå tøj er for formelt eller for afslappet, kan du tilmelde dig mode element i detaljerne. Hvis iført en blonde med mode jakke, frakke med en alternativ stropper, lyse farver, med perler, farverige stikninger, sexet BH kan.
2, brudepige kjole er ikke for kort, så for at undgå udendørs aktiviteter, når brudepigekjoler til børn tømt i modstrid med de lejlighed.
3, design af brudepige kjole end brudens enkel. Klæd stilarter fra kjole og afslappet kjole, ikke vælger en lang sektion af at vaske gulvet, så også store, kan du fokusere på lille kjole.
4 kjole at være lav-tasten og værdig, ikke for afslørende, ellers vil det få fat i brudens torden, det gør tilstedeværelsen af ældre utilfredshed.

Farve

Brudepige kjole valg: pink
Pink er farven på brylluppet kan ikke være kort i løbet af den smukke lyserøde under en stabil fornemmelse af dybde kontrol for at være særlig opmærksom.
Brudepige kjoler, bryllup at forsøge at fremhæve modne, trods alt, er brudepige snarere end en spiller på brylluppet hos børn, et stort område af brugen af lyserøde efter midnat, kan stilen ikke være for løs, så prøv at damer, hvis du ønsker at tilføje til den romantiske temperament, der findes billige vielsesringe ledninger satin stof.
Valget af bedste mand brudepige kjoler gul:
Bright gul, opdelt i forskellige nuancer og bringe virkningerne er meget forskellige, være opmærksom på lysstyrke og særprægede proportional.
Brudepige kjole, ikke gul chiffon eller gaze stof ikke kræver et stort område at dække huden, kan bringe den følelse af lys og elegant, kan du vælge anden farve kjole med lokalkolorit.
Den bedste mand brudepige kjole grøn muligheder:
Green, med sværhedsgraden af influenza bør vælge den stil af den høje grad af eksponeret hud, remme, stropløs, giver den grønne til den ultimative effekt forekommer, elegant og sexet sameksisterer.
Forfriskende rig og spraglet grønt, meget velegnet til foråret bryllup, lys grøn på brudejakke anvendelsesområde er meget bredt, og meget passende påklædning stort område.

Tilbehør
Lederen af brudepigerne ikke har hovedbeklædning, hvis bruden er en hvid lang garn, du bærer en hvid nederdel, hvis bruden ikke bære en lang garn, du bære tøj der ligner hende.
2, brudepige er bedst ikke at gnide læbestift, bruge almindeligt for bruden afsted.
3, er det bedst ikke at bringe smykker, iøjnefaldende grad er ikke bedre brudeskørt end bruden. Hvis du ønsker at fremhæve træk ved de brudepiger, og en hvid tørklæde bundet om halsen.

Tips: brudepige kjole stil og farve. Derfor kan brudepige kjole være kort stykke langt stykke, er ikke påkrævet på dette tidspunkt, men farven på den kjole skal være elegant, brudepige tilbehør ovenfor er bedst ikke at gnide læbestift, hvis det er for iøjnefaldende, det vil overskygget af glans af bruden.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site