brudehandsker

Wedding shop baseret på pris, fotografiske stil, tøj og gaver med et udvalg af varer specifikationer, ønsker at få deres eget bryllup kulør, men kun en hemmelighed, er den næste indbetaling, før du finder ud af alle de detaljer, virkeligt hjerter Der er flere!
Psykologisk forberedt til:
Valgte et bryllup fotostudie, den næste er at gå til bogen brylluppet brudehandsker kulør! Er værd at bemærke her er: hvordan fantasi om, hvordan De Forenede Stater, uanset brude kjole, bryllupsbilleder, bør den første udbetaling, må og ikke bære kontanter, betalingskort eller kreditkort, med personale til at drøfte brylluppet kulør selv føler sig tilfredse og ikke vise det i ansigtet, og hvis ikke straks forlader, vil forsinkelsestiden sidste ende være til ulempe.
Anbefales at vælge mere end et par brude salon at sammenligne efterspørgslen på priser, fotos og formen af tabulating, registrerer besøgte brudesuite detaljerne, udvalgt efter efterbehandling i overensstemmelse med deres ideal bryllup jakkesæt, husker underskrivelsen af Når vi fotograferede den aftale, alle de krav, der er skrevet i aftalen
Vælg Forholdsregler sæt linjer er:
Gruppe antal, størrelse, make-up af ægteskab, indeholder rå optagelser af den valgte film, købsprisen brudeslør for rå optagelser filmen ikke er valg, om gaven jubilæum foto.
Skyd det laveste antal grupper, samt vælge en pris (sørg for at det laveste niveau), traditionel eller digital, til antallet af grupper, når nogle kan gøres to Benxiang dette, vælge det stykke ubegrænset antal gange.
Fase af dette materiale stil, og hvorvidt eller ikke indeholder kunst, den fulde version nummeret er ubegrænset, kan den traditionelle figuren blive korrekturlæsning, er alle fotografier gør reparation ligesom håndtering.
Forstærkning efter størrelse, ramme materiale, billedbehandling, præsenterede den anden tabel kassen, foto signatur silke størrelse.
Hendes familie for den fulde version eller den rå optagelser version af denne, hendes familie denne størrelse, i hænderne på rå optagelser af dette nummer, og hvorvidt eller ikke indeholder kunst behandling, uanset om gaven foto-CD.
Takkekort gruppe antallet af slægtninge og venner kort, kongelige bryllup invitationer, gaver bryllup invitationer (royalty-fri), slik kasser, broche, bryllupsdag blomster buket, bryllupsgave, gaveæsker og bøger, bil farve, de forreste styr blomster.
Den første indbetaling ikke er højere end 20%, kan opdeles i betaling, kreditkort, får anderledes brudekjole brudekjole blev betalt restbeløbet, er de forpligtelser, der ikke er tilfredse med syv dage Vurdering periode kan afmelde.
Forudgående anmodning til udvælgelsen af film ikke fotos brudt op, med serien om den ene, ikke er tilfreds med kameraet resultaterne kan være fri genindspilning, nyindspilning, ingen yderligere modellering gebyrer, kjole, sted genvalg.
Alle krav skal skrives i aftalen, og det brude salon ansvarlige for underskrift eller segl, det projekt, som alle ekstraudgifter brude salon forudgående erklæring, og registreres i aftalen.
Antallet af kjoler i butikken, tage billeder, den brudekjole til at skelne mellem nye, VIP kjole om billetprisen stigning speciel kjole, såsom: Han lastet, kjole, brudepige kjoler og blomster pige tøj, udendørs foto kjole muligheden af vandet.
Den nette en hvid kjole, hvide sko, mørk kjole, om billetprisen stigning, kunne alternativ brudekjole prøve
Hvor længe før valget af kjole, valg af ubegrænset antal gange, tage billeder og brudekjole først kan forsøge at re-ændre dimensioner
Kjole kan tage billeder for familien at vælge reference sættet brudekjole med smykker tilbehør, hvis du ønsker at indbetale
Fotografi styling
Specifikt fotografer på ingen ekstra gebyrer, tage billeder og bryllupsdag smykker tilbehør lånes gratis, tage billeder den dag, blomster buket, positiv skydning og om sort og hvid, og blå-chip eller infrarød film
Kamera modellering gruppe, kan om gebyrer stylist udendørs foto, make-up hår den samme stylist, prøve makeup, form pre-shoot, at beregningen af det gebyr pr være klar
Samme dag, er begrænset til områder i og uden for filmen, at det antal timer giver udendørs billede af bilen det er opladet, regn udvidet shoot uden ekstra omkostninger
Før du tager fotoet først skal diskutere kommunikation med de fotografer, stylister

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site