blonde brudekjoler

Han foreslog mig, er stadig i en fattig hvid scene. Han giver mig i virkeligheden, hører til papiret Huabing. Men manden til at foreslå ægteskab med en kvinde, er meget fed, og hans tapre fuld af bindestreg og spurgte mig: "Nå, hvad vil du?"

Hvad jeg ønsker, ring, hus, biler, billetter, og jeg vil have alt. Men jeg ved også, at disse ting han kan love mig, er tomme løfter. Da det er en blankocheck, jeg ønsker at gøre så lidt faktiske tingene bedre. Jeg sagde til ham, kan kærlighed være romantisk, men ægteskabet er verdsligt, er der ingen materielle grundlag, og derefter lyse kærlighed vil visne. Jeg spurgte ham, trivielle begrænsninger i livet, bør han give noget til at give min urokkelige og hans gå tillid.

Er en papirtiger papirtiger, et kig jeg er ikke blevet afbildet luftspejling sætter ind, straks sagde en lille mangel på tillid og kærlighed.

Jeg rystede på hovedet, når munden af den snak om ægteskab, det gør jeg ikke tænkt, jeg ønsker at være reel.

Han så mit ansigt, som om det var kogt and er ved at flyve som, "hvad du vil, så længe jeg kan gøre, vil jeg ikke rynke panden på hans pande."

"Jeg vil have dig hver dag, jeg er en glad prinsesse brudekjoler grund!" Sagde jeg.

"Det er så enkelt?" Han slags kunne ikke tro sine ører.

"Ja, så simpelt, jeg vil bare have dig hver dag er jeg en glad grund nok."

Hans ansigt umiddelbart smile som en blomst, "hans kone, for at sikre jobbet gjort."

Den bryllupsdagen, Thaksin bevogtning hans engagement hver dag for at give mig en lykkelig grund. Jeg fortalte ham, er jeg tilfreds med den nederste linje er meget lav, så længe han gør hver dag, én ting er han specifikt ønsker at gøre for mig. For eksempel, hældte han mig et glas vand, for eksempel på vej hjem jævnt jeg knibe en blomst, så længe, at ting er han bevidst gjort for mig, uanset størrelse.

Mungbønne grød jeg kan lide at drikke, vil han stå op en tidlig morgen, Aohao mungobønne grød kold på bordet, og så sagde til mig: ". Hustru, jeg giver dig at koge grøden" Jeg nikkede, og sagde, at det havde modtaget den dag hvor han gav mig en lykkelig grund. Jeg kan lide at spise sine stegte retter, vil sige til mig: "Hustru, du smage denne spekulation for dig Oh!

Mens hver dag mit hjerte har en meget omtalt, men trivielle begrænsninger dage er altid vanskeligt, uundgåeligt Heart Qi stagnation. Første gang vi kæmper, årsagen til min mors fødselsdag. Jeg vil gerne besegle en stor rød kuvert til sin mor, man er taknemmelig for moderen 's opdragelse, og for det enkle brudekjoler andet, ønsker ikke at tabe ansigt foran søstrene. Bare forsegle denne rød kuvert, de resterende dage af denne måned vil vi det. Han forsøgsvis sagde halveret rød kuvert, hvor barnet er vigtigere end ansigt. I heart pludselig ilden fra luften, han ikke forstod jeg udfylder også en overraskende uægte ord at sige, hvad den røde kuvert halveret. At jeg sagde en masse skade hans selvværd, og hvad kan ikke hacke den, tøsedreng. Han vred, og forbander min forfængelighed. Han vredt stormede væk, blev jeg chokeret og sagde så mange middelværdi er liv, så ville gerne kalde ham hjem, var han væk fra maskinen. Dag hjemme venter på ham, når et øjeblik tænkte på sit gode hjerte varme ene øjeblik tænkte på sin ufølsom hjerte wow køle wow cool. Sent han kom hjem, tog en pude til at sove i sengen til den anden side. Jeg vil gerne stille et sådant spørgsmål, han gav mig en lykkelig grund, stolthed gjorde mig tie. Stille varme, fodsålerne kom, han satte min kolde fødder coveret på hans arme. Han har ikke glemt løftet af en dag til en lykkelig grund.

Hverdagens par byger vil skændes surmule. Men uanset vores kampe og mere vintage brudekjoler voldsomme, vil han give mig en lykkelig grund, og nogle gange råber for det, ville han pludselig stoppe op og løb ned et glas mælk og rakte mig, lad mig Wet dit fløjte. Jeg kiggede på ham næsten til tårer, men hans pande Mao Yiyang, sagde: nu lykkelig for denne kop mælk, som hendes mand vil give en positiv forbandelse kone hælder mælk mig, dine ord stå med dig vred fødder bounce tid skulle finde en lykkelig grund. "

Den dag langsomt, han rejste sig for at rangordne hver dag travlt. Bare travlt, han stadig insisterer på, at hver dag er jeg en glad grund til at tale om en hysterisk morsom vittighed til mig, eller et knus eller forsigtigt kysse panden. Han sagde til mig: "Hustru, er jeg meget travlt, ikke for meget kan give dig, men jeg er absolut ikke i et lemfældigt" Jeg ved, at han ikke er i en pro forma, jeg er mere fornuftig midaldrende, hvor meget han travlt, men hans travle dag, er der altid en tid at tænke på mig, tænker at give mig en blonde brudekjoler lykkelig grund, men nogle gange bare et knus, et varmt og SMS, men det var nok, er det ikke?

En mand villig til at bruge tid på at tænke din tankegang til at gøre en Hvad gør dig glad, måske denne ting er meget, meget lille, lille nok til at kun tv-fjernbetjeningen til at sende til dig, men en dag dag sådan en triviel streng, det er ikke glad for hvad er så det?

Vores liv er forpligtet til kun at ordet "lykke". Men glad for ordet er ofte for glider for langt, så jeg kan kun raffinere det, hver dag har en lille lykke nok. Hvad er den dag, en lille lille lykke, i lang tid, set i bakspejlet, wow, bliv bag mig, er ikke fuld af lykke?

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×