billige selskapskjoler

Bare først fik gift, havde han ingen penge, lever i en forfalden gammelt hus med hende. For hende fra de nordlige byer, vant til opvarmning i det nordlige vinteren huset med ham her, kølerum, luft lækage omkring, gjorde for et par dage, vil være syg. Han ventede på hendes seng, nødstedte neddroslet ord.

Hun blev syg, blev han plejede at vaskevandet hver aften inden jeg skal brudens mor kjoler sove for hendes side, den varme-trodsede vanddamp, og derefter trak hendes fødder på vandet, for at hjælpe hende vask gnedet grundigt. som ikke er til at vaske hans fødder, men en porcelæn, yderst værdifuld porcelæn. For hende til at vaske mit tør, han derefter tog hans sokker, sætte din fod op af vandet har været kold, mund Xixi Shi Shi sagde, dette vand kan være rigtig varmt.

Winter, hun bad to gange om ugen, onsdag og søndag. Han fulgte også at udvikle denne vane, og hver gang han insisterede på første vask, vaskes og derefter fortalte hende at gå på toilettet, den dag, hun hurtigt badet se tv, sagde han, jeg er nødt til at tage et bad . Han rystede på hovedet, nej, jeg først vaske. Hun troede, han var sjov, mens du går på toilettet siden af en baby og sagde: Nej, jeg er nødt til at vaske, vaske godt, kan du se tv. Hans skridt blev hastet til at trække sit straight face, sagde jeg mit første vask! Jeg vendte mig ud på badeværelset.

Han har aldrig i nogen ting, ikke give hende, undtagen denne gang, for at tage et bad, sådan en kjoler lille ting, hun i badeværelset uden at lytte til lyden af rindende vand, klager begyndte at græde. Dag, hun surmulede at gå hjem og pakke hans tøj, han Kuku Qiu hende, hun fast besluttet på at forlade ham, sagde hun, selv sådanne små ting, der ikke forsøger at behage mig, hvad godt er en mand.

Eller lokke hende, lovede han at den næste noget med hende, ikke længere konkurrere med hende. Men hendes gas gradvist forsvundet, han stadig er til hendes skridt et bad, ville hun ikke skændtes med ham, glemmer løftet Baglæns.

Overgangen fra vinter til sommer, huset er varmt som en damper, fastsættes også Chuyishenhan. Ikke længere fødder hver aften, tage et bad én gang. Han gengæld dawdle op, for ikke at sige, at de ser fodboldkamp, at han læste nyheder, altid lade hende vask igen vender rækkefølgen, hver dag er hendes første vask, så er hans.

Senere, hans bror blive gift, købte et hus, og der er ingen varme, bror svigerinde til det nye hus for at se. Hans selskapskjoler første state-of-the-art badeværelset og kiggede rundt, hans bror sagde, det nye hus er bedre end det gamle hus, ingen varme og kan ikke lække, men du skal huske, kvinder er bange for kolde, vinterbadning, er du nødt til at vaske, vasket Efter badet temperaturen vil stige, jeg prøvede at mindst grad anledning Brother griner, bror du er forsigtig, at sommeren? Sommeren er ikke at lade sin første vask, vil det være koldere end vask efter én gang? Han klappede sin brors skulder, nikkede.

Han tænkte i køkkenet, havde hun ikke høre, høre tydeligt høre tårerne. Hun ville have det, for dum i så mange år, flyttede til et nyt hus fra det gamle hus, aldrig opvarmning med opvarmning, har han fastholdt denne vane, blev hun aldrig for alvor forsøge at finde ud af betydningen af indersiden.

Den nat, hun var den første gang for sin side af vaskevandet. Med et nyt hus, vasket fødder af vane, men på grund af et bad hver dag og ignorere. Fail til at slå hende, havde fødderne i varmt vand, hun gned vask, at foden er dækket med den hårde kokonen, hendes øjne bliver vådt, hvor mange år, fået meget træt, som gav hende denne varme hjem, og hendes egen, selv aldrig vaskes sin første fod.

Hun løftede hovedet, han smilede bare og sagde den ene, den oprindelige kone til billige selskapskjoler fødderne, så behageligt! Hun græd.

Han har vasket efter at hun lærte at han var ligesom, off hans sokker, fødderne på vandet, men fandt, at vandet har været kold ud. Originalen, et vasket vand vask af den anden person er afkølet, snarere end den stadig var varm.

Hun sagde det ikke, heller ikke søge at ændre den rækkefølge, der først vaskes, vaskes, fordi hun ved det er hans egen måde at give hende kærlighed, ægte kærlighed. Vinter vækst for hende en gang om sommeren for hende mindre gang, men når varm, men det er en Baidu kærlighed ...

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site