billige brudepigekjoler

Brudepige kjoler med Notes, hvorvidt vestlig bryllup eller kinesisk bryllup, vil bruden vælge deres egne kærester, når brudepige, brudepiger uden for meget pynt, ikke bære en stor brudekjole, så simpelt, generøs ud. Nu er der en bred vifte af kjoler til brudepiger og bruden at vælge blændet, og derefter vælge en kjole, skal du være opmærksom på hvad? Forståelse med Xiaobian Bemærk: brudepige kjoler med.

Aften kjole
Produceret i de vestlige sociale aktiviteter, formel indsamling om aftenen, ceremonien, ceremonien iført etikette brudepige kjole billede
Med tøj. Den lange nederdel, og vrist, udøvelse af elegant stof, drapere, farve, sort er den flotte gallakjoler mest storslåede. Aften kjoler af forskellige stilarter, Western-stil lang kjole nøgen overkrop og viser en kvindelig charme. Kinesisk natkjole elegante form unikke charme øst, er der nye mode af kinesisk og vestlig. Passende påklædning og aften kjole med det elegante og luksuriøse, overdreven styling, fremhæver det feminine.
Lille kjole
Formel sammenkomst om aftenen eller dagen cocktail ritual, ceremoni, iført ceremoniel med tøj. Nederdel Længde 5cm op og ned på knæ, velegnet til unge påklædte kvinder. Passende valg af kjole og lille kjole med enkel, glat stil, og fokus afspejler den stil af tøj vist.
Dress Set
Professionelle kvinder i faglige lejligheder deltog i ceremonien, ceremonien iført korte gallakjoler ceremoniel med tøj. Viste nederdel dragt kjole er elegant, værdig, i stand til karrierekvinder stil. De kostumer afspejles i kjole og nederdel jakkesæt med subtile og højtidelige, som det første valg for perle smykker.

Samhusning
Brudepige kjole stil og krop med
1, petite brudepige er mere egnet til høje talje snit, for at fremhæve karakter gaze stof, talje gallakjoler 2012 under anvendelse af teksturen for tynd til at øge tykkelsen af legemet modifikation.
2, velskabt brudepige kan vælge med design i henhold til ansigt valg af påklædning og ubegrænset stil velskabt brudepige.
3 kroppens lineære brudepiger kan bære kjole med jakke føje til billige brudepigekjoler

udformningen af skulderen, kan du vælge flouncing kroppen til at øge niveauet af mening.
4, buttet brudepige: stilen skal være enkel og kan vælge en nederdel type, bør swing ikke være for

Brudepige kjole stil og ansigt med
1, firkantet ansigt brudepige: iført en rund hals bedre.
2, omvendt trekant ansigt brudepige: også mere velegnet til rund hals kjole.
3, måne-faced brudepige: mere egnet til V-hals kjole, hår udskåret aflangt ansigt effekt.
4, den lange ansigt brudepige: iført en rund krave og ordet er bedre, så du kan blødgøre ansigts linjer.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site