billige brudekjoler

Kærlighed mennesker kan lide at sige, er: Vil du tilhører mig, jeg tilhører dig, du er min halvdel, jeg er din halvdel. Det er kærlighedens sprog udtrykt hinandens følelser, og også plantet frø af tragedie.

Mange mennesker, der elsker hengivenhed, kærlighed, karakter, forskellige interesser og ambitioner forskellige. I virkeligheden er det den "halv"-konceptet på spil. Hvorfor er nødt til at falde sammen, det samme? Verden, ikke to de samme blade, der ikke er to ens snefnug, ikke to brudekjoler 2012 af det samme?

De er ikke til at værdsætte hinanden, men transformationen af hinanden, ikke respekterer hinanden, men besiddelse af hinanden. Kærlighed sur, skilsmisse er naturligt. Jeg husker bogen, skrev han, at tvisten mellem parret, deres kærlighed som en mejsel, altid ønskede at bruge kniven til de andre skulpturer i overensstemmelse brudekjoler 2011 med hans ideal. Faktisk har vi kun lidt opmærksomme på det liv, vil du finde i hænderne på mange mennesker er i besiddelse af en kniv, der, i overensstemmelse med "halv"-princippet, i en omhyggeligt skåret med deres kære, som er villig til at være hugget ind i et tab af selv? Uforenelige personligheder, forskellige rentesatser blev sværd af det færdige produkt, resultatet af naturlige split op. Faktisk bør vi forstå, at alle er fuld af mennesker, har sin egen unikke "interesse" og "personlighed" er en meget stil af kunst, snarere end at vente på en udskåret "sten" eller "jord".

Kærlighed er en form for påskønnelse, men ikke besidder, og transformation. I virkeligheden billige brudekjoler er dette grunden meget enkel, når du sætter pris på en kunst, en vidunderlig sang, en smuk artikel, eller en berusende landskabs mængder, skal du være hele hjertet beruset. Kærlighed, også begge sider værdsætte hinanden, vil blive nedsænket i ubegrænset glad. Besiddelse eller transformation af den type kærlighed kun til hinanden for at bringe bondage og lidelse, og som er villige til at bur-lignende kærlighed og den håndholdte mejsel elsker?

Skal elske som solen altid omkring dig, at du føler dig varm og lys, er ikke en korte brudekjoler begrænsning dig. Jeg tror, det er kærlighed oprindelige udseende. Må ikke sige du tilhører mig, jeg tilhører dig, jeg er ikke halvt, du er ikke en halv, vi er komplet. Vi har brug for venskab og kærlighed, men behøver ikke et bur og lænker. Vi har brug for kolleger i den livsform, griner gennem nogle flade, undertiden ujævn vej i livet, ombord den smukke natur af topmødet i livet, og i fællesskab skabe et bedre og meningsfyldt liv.

Jeg er ikke din halv, du er ikke halvdelen af min, jeg ikke tilhører dig, behøver du ikke tilhører mig, at vi tilhører den samme selv.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site