billige brudekjoler

Moderne funktioner

I dag, aften kjoler designet produkt er afgørende for de fleste mærker af mode-serien. Det er på grund af den lille kjole stil i historien om større ændringer, udviklingen i dag endeløs række af stilarter. Den lille kjole fashionable, piger har en smuk kjole, udsmykket elegance. Aften kjoler til kvinderne er ikke kun en ædel temperament og elegant feminin smag og statussymbol, meget kvinder elsker.
Forskellige små kjole stil palads retro, etniske skikke, elegante og sød, adelen i England, haven pige, aristokratiske damer, rock stil, gudinde stil, eksotiske, civile mode. Også innovative og unikke stil, herunder Tee Dress, kjole, nederdele, for at lukke lommerne i kroppen nederdel, vest, nederdel, mini nederdel, kage nederdel, fiskehale nederdel afsnit af kjole, nederdel, nederdele og så videre. Produktion af lille kjole materiale, chiffon, bomuld, blonder, silke, uld, hør, silke, denim, læder.
Style klassificering

Prinsesse
Prinsesse bryllup funktioner: lag af garn + Tutu ser dejlig, men en god moderne kjole af kvinden [a] smart. Denne stil er egnet til en række form, mm. Petite slank brud, kan du vælge taljen design og ben linjer forlænge. Kiste fuld af brud, kan du vælge en dyb halsudskæring eller V-formet krave, for at gøre halsen til at se mere slank.
Nederdel typen
Dette traditionelle stil bryllup er kendetegnet ved en monteret overdelen, at billige brudekjoler stramme taljen og fuld nederdel. Taljen kan være rigtigt i livet kan også være lidt lavere, eller endda placeret i en position tæt på balderne. Denne stil brudekjole med Petticoat stereotyper. Passer til: timeglas eller fylde af bruden. Vælg langærmede stil eller V-formede livet, ville være mere effektivt. Kiste fuld af bruden er ikke egnet til: petite bruden, vil for bred nederdel gøre dig endnu mere kort. Overkroppen slank, buttet underkrop af bruden.
Personlig typen
Cikuan bryllup er meget enkel, lille plads ifølge kurve af legemet skræddersy at passe til udformningen, uden underskørter. Mest med fremragende SAG følelse af stof, fremstillet af silke georgette, crepe. Personlig type bryllup kan siges, at alle bryllup stil bedst kan fremhæve kroppen og den mest moderne skære stil. I knæet eller lidt for at frigøre fiskehaleformet skørt bryllup er den mest almindelige version af deformation i dette afsnit bryllup. Passer til: høj brud, for at vise den dejlige kurve af kroppen. Petite bruden er ikke egnet til: nederste del af kroppen end overkroppen fylde mange brude ønsker ikke for meget til at vise bruden og dronningen typen høj talje af kroppen kurven er det mest karakteristiske træk ved denne sektion bryllup. Slutter tæt til brystet, nederdelen var lidt A-formet, fuldt demonstreret i stil med de skuldre og bryst, talje og hofter har en god dækning op effekt.
Farver

Engelske aristokrati beige kjole
Det, nyde fortolkning af klassisk og moderne, elegant og stilfuld. Excellence i design, opmærksomhed korte brudekjoler for detaljer, valg af materialer af høj kvalitet high-end, skræddersy skære den vedvarende forfølgelse af den perfekte ånd evig, og der omrøres hjerter af resistoverfladen følelser repræsenterer den unikke kvalitet og kulturel konnotation. Deres design koncepter i en neo-klassisk, fremhæve aristokratiske smag og enkel stil.
Standard Tuxedo
Dette er den mest formelle aftenkjole, og fleksibilitet er meget lille, denne typiske smoking, fuldt demonstreret den ædle, rolige, Commodities fremragende tøj, med en fuld kjole elegant stil, klassisk og elegant, stilfuld og traditionelle, ortodokse og Parkside , vil være en elegant aftenkjole tema på hovedet.
Typisk lille sorte kjole
Det er elegant stabil små sorte kjole, dette sæt, tager den hvide farve skjorte, silke lys overflademateriale coast kjoler butterfly, brun frakke, Institut vest, skåret pæne linjer og bløde beregnet til at afspejle den charmerende gentleman stil, mellem det enkle og elegante.
Adelen klassiske formel kjole
Denne retro-stil kjole, den blå linje elegant udseende, unikke krave design er særligt iøjnefaldende, at skabe en smuk ædel følelse, viser mændenes klassiske og ædle smag.
Formel kjole med hvide romantiske modeller
Det er forskelligt fra den almindelige hvide kjole, den blændende sæt hvide kjoler, elegante og forstærker, høj tekstur og overbevisende, at de mørke broderede plisserede shirt matchede vest med skjorten farve, udstråler en gentleman smag den smukke King.
Avant-garde modeller kjole
Ingenuity af blomsten design, bringer stilfuldt, avant-garde besked, tage den lyserøde, farve vest enkle brudekjoler og silke blank skjorte, sagde lille ren sommer og ungdommelig, fin passer sin unikke, bryde indtrykket af gammeldags, kedeligt, at smuk, komfortabelt, enkelt, og fremhæve skønheden i fysik af mode.
Elegant modeller kjole af mørkeblå
Modne til at afsløre en elegant, enkle, men moderne, til enhver tid en ny fortolkning, levende, og mere viser succesfulde mænd med modne og stabile og unikke charme.
Hvide og elegante selskabskjoler
Det, flydende linjer og enkel stil, uden den mindste overdrivelse af den naturlige form, således at den samlede følelse af elegance forstærker, mere sofistikeret teknologi, anstændige skæring dyre tekstiler bringe en moden mand charme.
Lille kjole med hvide romantiske modeller
Lille kjole i samme hvide farve, tilføjer en anden krave design modellering, på vegne af en moderne, aktiv, ud over, et progressivt billede, afspejler den hjertelige, forstærker, enkle, romantiske billede af en gentleman.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site

×