A line brudekjoler

Han var en lille bankassistent, hun var hans indskydere, holder en masse Lingchao at spare penge. Han har aldrig set den rene kvinde som hende. Han begyndte at knuse hende en uge ikke se hende, er der ingen tilbagegang Hun var en folkeskole elever, 18 år gammel, fra at dårlig bjerg af Basan regn, familien, søskende, men også gå ud at arbejde i hans studie i hænderne, at bunkerne Lingchao af ens liv at spare penge .

For hende, stoppe han med at ryge, ikke længere købe designertøj. Han anonymt empire brudekjoler at spare penge i fuld at spille i hendes Passbook. Ved en lejlighed, kom hun til penge, så han fingrene forbandt med et lille stykke gaze. Hun smilede, sagde: "Bare rolig, skolebus ved et uheld revet, tak" Han gjorde det noget på hjertet, at se hende bære en tung pakke, men han ikke komme ind på campus, i en efterlod en lille note til hende.

Fandt hende, og sagde til ham: ". Ikke narre mig, jeg ved, du ser i mine øjne fra dig" Hun kom til at sige farvel, vendte hun hjem til sin far for hende at sige en ægteskab, er disse penge blevet taget godt hånd om hendes alvorligt syge forældre. Ingen støtte fra familien, kan hendes brødre og søstre ikke læse.

Den nat, han var beruset, øjne blodsprængte. Hun var så resolut, hvad der satte afvisning af de tusindvis af miles væk.

Mange år senere, han gik til Three Gorges at deltage i et møde. Hotellet bjerg ved foden af en førskolen, mødte han en kvinde, frygtsom råber hans navn. Denne gang, han er i forvejen formand for en bank at gå med ham og hans kone. Han stirrede på hendes øjne kiggede et stykke tid, kan smukke brudekjoler virkelig ikke tænke på denne oppustet kvinde.

Efter et stykke tid, pludselig indså han, ramte en bold med en mund, hvordan kunne hun?

Yiyewumian, sindet er fuld af skyggen af hendes barndomsveninder års følelser som brænde under den varme sol, med et strejf af hukommelse lyspunkt i den mørke nat "boom" tændte. Foran sin kones skjulte tanker om hendes mange år havde han ikke fortalte sin kone, ikke fortælle nogen.

Ved daggry, forsøgte han at spørge de lokale ikke vidste, hun lærte i folkeskolen. Tjeneren sagde: "Hun er en fattig mand, hun lider af en arvelig sygdom, dårlige udseende, en person er alene Hørt i skolen, når en familie er meget gode drenge har lyst til hende, var hun ikke enig, men med. folk omkring ved A line brudekjoler med at sige til hende, som drengen hvordan. jo, hun var bange for at skade andre, og såre de mennesker, hun er virkelig patetisk. "

Hans hjerte blev stukket. Hvordan han havde ikke forventet, når det resolut nægtede i virkeligheden indeholder en sådan kærlig. Han ønskede at gå i skole for at finde hende, men fik at vide, at hun ikke var.

I slutningen af mødet, at han gik ombord på bussen med dyre brudekjoler rastløse hjerte. Når bilen startede, en tjener løb hastigt rakte ham et brev. Har bump i bilen, åbnede han konvolutten, som har et stykke papir, der er år siden, da hendes fingre blev såret, skrev han til hende, det modsatte af ordene: ". Jeg er ked af, glemme mig"

Hans tilbage til hendes ansigt, at stykke papir krøllet sammen, kastet i floden rulle bilruden. Hustru nysgerrigt spurgte: "hvordan gør du?" Han lo og sagde: "Intet, jeg glemte at sige tak til foden af den humanitære miss, miss ..."

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site